2777
2789

سلام. دعوا کردیم اونم خیلی الکی شوهرم مقصر بود، پسرم چند روز پیش لبش شکافت یکم اومد گفت بابا چسب بزن لبم خوب بشه(5سالشه)،شوهرم زدش گفت دست به لبت نزن و بچمم گریه کرد ترسید. 

منم گفتم یواش و این حرفا، یه دفعه ای شروع کرد، 2تا لیوان رو اپن بود پرتش کرد شکست. دو تا هم سیلی به من زد و تو دستام. 

دست خودشم با لیوان برید و میگفت آدمت میکنم و اینحرفا بلند شو برو و به مامانم فحش داد... بعدم کاراش کرد از خونه رفت.

این اولین بارش نیست میزنه، یه دفعه ای میگیرتش و روانی میشه، همیشه هم به مامانم و بابام فحش های خیلی ناجووووور میده، ماهی چندبارم مشروب میخوره با اینکه من بدم میاد، میگم خیلی کم بخور این گاهی تا هفته ای 2بار هم میخوره با دوستاش

من چیکار کنم الان؟؟؟؟؟؟ مامانم اینا هم فک میکنن مشکلی نداریم و از این دعواها خبر ندارن اصلا. 

چیکاااااااار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  نزدیک مامانم ایناییم برم اونجا با بچه هام، یا کاره اشتباهیه؟؟؟ 

ببخشید طولانی شد

اگه میخوای طلاق بگیری برو وگرنه بمون خونت

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چهارسال خیانت شوهرمو مخفی کردم بعد ۴ سال زبون باز کردم هیچ کسی باور نکرد حرفامو 

وقتی مشکلاتت انقدر بزرگع حتتتتما بزرگترارو در جریان بزار 

درضمن خونه مادرت وقتی برو ک قصد طلاق داری الکی خودتو اواره نکن

وقتی میدونین وحشیه نه خودت نه بچه ت کاری بهش نداشته باشین .اینکه می خواهی جدا شی برو اگرمیخواهی واسه قهر بری تا بیاد دنبالت به نظرم ارزش نداره نرو...

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
طلاق که نه قصدم نیست،چی بگم والا... 

خب نرو 

یه راهکار دیگه پیدا کن 

میری یهو نمیاد دنبالت یا باید خودت برگردی که زندگیت بدتر میشه یا اینقدرررر بمونی که یا خودش بیاد دنبالت یا طلاقت بده

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

ببخشید اما ی سوال 

همسرتون داروساز هستن؟؟؟؟؟ 

از درامدشون راضی هستین؟ 

سختی کارشون چیه

خلاصه ایی از نینی سایت با مادرشوهر ، شوهر، اقوام شوهر و قوم قبلیه شوهر دعوا کردم 😐 بیبی زدم منفی شد اقدامم چرا حامله نمیشم 😶 حامله ها :نشستم زمین یکم شتاب داشتم بچم نیوفتاد ؟ صدای تلویزیون از ۹ رفت ۱۰ بچم گوشاش ناشنوا نشه😐 عقدا و رلا : بیاید برام گل خریده ببینین😐( حسادت عزیزم چشامون در اومد ) ما کنکوریا: چطوری توی یک روز ۴۸ ساعت درس بخونم 😐 اگر ۴۸ ساعت درس بخونم قبول میشم؟ 😐 تینیجرای سایت در قالب بزرگسالان : شوهرم پزشکه با مازراتی اومده دنبالم برام سرویس طلا خریده😐 یک عده ی همه کاره ی هیچ کاره ام داریم ک بیاین عکس بینی ام بیاید عکس لبام بیاین عکس شلوارم لباسم  ناخن انگشت یکم کوچیک پام 
برو بهتره یکم از مشکلاتت بدونند. اما قهر طولانی نکن

اگه برم بابام میره باهاش برخورد میکنه حتما، بیخیال نمیشینه. من فقط میخوام یکم ادم بشه همین، میترسم برم هم یه دفعه پیداش نشه دیگه...!!!