2777
2789

ترجیحا ماسکهای خونگیو یا ماسکای که واقعا خودتون جواب گرفتید و مناسب هستند.برای مو هم و ریزش مو هم اکر پیشنهادی دارید بدید ممنون عزیزان جلوی سرم خالی شده

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از نظر دیگران پوست خیلی خوبی دارم،علتش هم اینه از ماسکای خونگی و طبیعی استفاده میکنم،موهام ولی کم پشته ،ولی الان بهترشده،وکلا ریزشش قطع شده ،ودر حال پرشدنه،برای پوستم ماسک عسل زنجبیل و لیمو یا ماسک عسل ونمک ،ماسک جوش شیرین و آب لیمو،ماسک حنا وماست،والبته هر صبح که سرکار میرم آب نمک رقیق شده تو صورتم اسپری میکنم بعد روغن نارگیل اصل میزنم،وکمی ماساژ میدم

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
من از نظر دیگران پوست خیلی خوبی دارم،علتش هم اینه از ماسکای خونگی و طبیعی استفاده میکنم،موهام ولی کم ...

چه جالب اب نمک  خاصیتش چیه؟پوستتون چربه ؟جوش هم میزدید؟اخه من جوش دارم روغن بزنم بدتر نمیشن؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سفید اب بزن تو حموم شبا قبل خواب با ترکیب گلیسیرین و گلاب صورتتو ماساژ بده خوبه 

ممن.ن گلم

ماسک خونگی که فکر نکنم به درد بخوره 

غبرخونکی چی پیشتنهاد دارید

چه جالب اب نمک  خاصیتش چیه؟پوستتون چربه ؟جوش هم میزدید؟اخه من جوش دارم روغن بزنم بدتر نمیشن؟

عریزم نمک پوست رو سفت و روشن ضدعفونی میکنه،سنگ نمک از عطاری بگیر با آب مخلوط کن،به دوستت بزن ونشور،بزار بمونه،من بعداز حمام به کف سرم اسپری میکنم تاحمام بعدی روی سرم میمونه،کلا ریزش قطع شده،ریشه مو رو هم سفت میکنه

ازسال نود عضو نی نی سایت شدم،تاحالا بالای پنج کاربری داشتم هربار کلمه عبور یادم رفته،ممنون میشم دعا کنید که زودتر دخترم رو ببینم ....یامولاتی یا فاطمه اغیثینی
عریزم نمک پوست رو سفت و روشن ضدعفونی میکنه،سنگ نمک از عطاری بگیر با آب مخلوط کن،به دوستت بزن ونشور،ب ...

واقعا؟!چه جالب یعنی برا موهامم خوبه!؟

فکنم باعث بشه جوش هم نزنم؟

واقعا؟!چه جالب یعنی برا موهامم خوبه!؟ فکنم باعث بشه جوش هم نزنم؟

بله چربی دوستت رو میگیره وجوش هات کم میشن

من راز صاف و شفاف بودن پوستم روتین پوستیه 

چند سال تموم انواع ماسک خونگی از سفیده تخم مرغ تا ماسکای ترکیبی زیاد استفاده کردم نه تنها ذره ای تاثیر نداشت باعث نازک تر شدن پوستم شد طوری ک الان حتی تو خونه باید ضدآفتاب بزنم و هر ۲ ساعت تمدید کنم وگرنه سرخ و سفید به نظر میاد و میسوزه

من راز صاف و شفاف بودن پوستم روتین پوستیه  چند سال تموم انواع ماسک خونگی از سفیده تخم مرغ تا م ...

روتینت چیه الان عزیزم؟