2777
2789

برا دخترم میخوام صندلی ماشین بگیریم چه مارکی خوبه ؟ چه مارکی دارین راضی هستین ؟؟ چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چقدر بخوای پول بدی. من ولداون داشتم خوب بود‌ ایرانی ها ارزونتره یه سری مارکهای دیگه هم ...

ولدون خوشم اومد خلزجی میخوام بگیرم چه مدلیش خوبه ؟ شما راضی ؟ چند وقت استفاده کردی؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مارک نونا بخر  یا بی بی فور لایف

کدوم بهتره؟ 

دخترم تا حدود ۴، ۵ سالگی استفاده کرده. مدل ریسر ایزو فیکس دار داشتم

ممنونم عزیزم احتمالا منم ولدون بگیرم خیلی تعریف میکنن

تو خارجی ها چیکو خوبه
تو این سایت بهترین مدل های صندلی ماشین چیکو رو گذاشته :

https://www.123select.ir/best-list/best-chicco-car-seat/

تو ایرانی ها هم دلیجان خوبه 

تو این لینک هم بهترین مدل صندلی ماشین دلیجان رو گذاشته :

https://www.123select.ir/best-list/best-delijan-car-seat/

دلیجان دارم چندین ساله،خیلی راضی هستم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...