2777
2789
عنوان

۱۳ کیلو کم کردم تو یه ماه ای تپلان نی نی سایت ایمان نمی آوردید😬😬😬😍

| مشاهده متن کامل بحث + 19752 بازدید | 178 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ن من نخوردم كتو بدون نون برنج ميوه و تنقلات شيرينجات فقط گرشت روغن تو هر وعده چقد ميخوردي صبحان ...

فکر کنم برای همونه که بعد با خوردن برنج اونطور شدی

من کلا با حذف مخالفم مگه اینکه کلا تو زندگیت دیگه برنج نخوری و البته با یه حذف موافقم حذف مواد قندی مصنوعی مثل ابمیوه بیرون و کیک و اینچیزا من خیلی وقته نمیخورم ... عاشق بستنی بودم دیگه اصلاا نمیخورم

ببین وعده هام متنوع بود

مثلا اگه قرار بود ۱۰۰۰ کالری در روز دریافت کنم

مثلا حساب میکردم یک کف دست نون چقدر کالری داره بعد با یه قالب اندازه جعبه کبریت پنیر و سه تا دونه گوجه گیلاسی میخوردم یعنی صبحانم همون بود بیشتر یا کمتر نمیخوردم

و کالریشو از کالری کل کم میکردم

موقع رژیم هرچی میخوردمم کالریشو حساب میکردم و واقعا بیشتر از کالری مجازم نمیخوردم ... حتی برنج و نونم میخوردم 

افرررررینننننن😍دمت گرم با اراده

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

بعد یه چیزی هم بگم بچه ها 

با این رژیم شما کلاااا ولعتون از بین میره و دیگه هوس چیزی نمیکنید

من خودم ادمی بودم که حتی وقت خوردن غذام هوس چیزذی پر کالری میکردم 

اما الان واسه همسرم برنج و خورشت و ته چین اینا میزارم اصلاااا دلم نمیخواد

تو خونه امون همیشه خوراکی و تنقلات فت و فراوونه نوشابه همیشه هست 

اما هبچ کدوم رو دلم نمیخواد و و اینکه میبینم وزنم هی میاد پایین و تغییر سایز دارم  خیلی انگیزه ام رو بالاتر میبره 

ففط تو زمان پربود یکم هوس میکنم اونم برای اینکه رژیم رو نشکونم میرم از بالای هرم تخمه و بادوم و گردو اینا میخورم میلم کاهش پیدا میکنه و از بین میره 

منم شوهرم دوماه کتو گرفت نزدیک ۱۶کیلو کم کرد 

خواهرشوهرم نزدیک ۱۸کیلو کم کرد 

فقط طولانی مدت نگیر بدنت کم مساره بدش از رژیم اومدی بیرون خیلی مواظب باش خدایش بعداز ۶ماه شوهرم فقط ۳یا ۴کیلو اضافه کرده ورزش و انجام میده بجای قند کشمش میخوره 

روغنم زیاد مصرف نمیکنه

مورد دیگه اینکه تو این رژیم بابد اب فراوون استفاده کنید تا دچار سنگ کلیه نشین 

چون بدن سدیم و پتاسیم و منیزیم دفع میکنه

واسه همین بابد در روز دوبار الکترولیت بخورید و یه قرص منیزیم خارجی یا بدن درد نگیرید

الکترولیت یه قاشق چای خوری نمک دریا با یه قاشق سرکه و یه لیوان آب قاطی میکنید و می‌خورید

و به شدت اشتهای کاذب رو هم از بین میبره

رژیم کتو ریزش مو نمیاره؟

ببین باید مولتی ویتامین اینا استفاده کنی 

من له جای مولتی ویتامین یونی زینک میخورم شبی یه دونه 

ببین فوق العاده است حتی یه تار موم هم نمیریزه 

با اینکه قبل رژیم ریزش داشتم 

اما این قرص خیلی بهم ساخته

منم شوهرم دوماه کتو گرفت نزدیک ۱۶کیلو کم کرد  خواهرشوهرم نزدیک ۱۸کیلو کم کرد  فقط طولانی ...

دقیقا  بعدش اصلااا نمیخوام ول کنم 

فعلا تا وقتی بدنم توان داره میگیرم چون اذیتم نمیکنه اصلا

بعدش شابد برم کالری شماری یکمم با اون کم کنم و بعدش هم تثبیت 

حتی اگه باردار شمم نمیخوام بیشتر از شش تا اضافه کنم