سلام خانما از روز بیست و پنج پریودی یک روز درمیون بی بی چک زدم بعد سه چهار دقیقه هاله مینداخت هربار ولی علائم پریودی دارم خیلی زیر دلم درد میکنه مثل زمان هایی که میخوام پریود بشم هربار هم هاله ها یکم پررنگتر از قبل بود ولی بااین علائم پریودی دیگه امید ندارم باردار باشم بنظرتون امیدی هست
خدا از دهنت بشنوه خیلی استرس دارم از شنبه هفته پیش بی بی چک می داشتم چون شک کرده بودم سه تا گزاشتم منفی بود اینو امروز گزاشتم در جا هاله انداخت زودی رفتم آزمایش دادم آخه من زود سقط می کنم برام دعا کن خیلی استرس دارم
بله مشخص قشنگ،برای من روز۲۷سیکلم بی بی چک زدم تازه ازین کم رنگ تر بود طوری که باید نور میزدی ب زور میدیدی اما خداروشکر باردار بودم،بحق این صدای اذان خدا دامن همه آرزومندارو سبز کنه ب اولاد سالم و صالح برای شمارم همینطور منم ان شاالله دو هفته دیگه نوبت آنومالی دارم دعا کنین برام سالم باشه و هرچی خیره همونو خدام بهم بده دو تا دختر خوشگل دارم
بله مشخص قشنگ،برای من روز۲۷سیکلم بی بی چک زدم تازه ازین کم رنگ تر بود طوری که باید نور میزدی ب زور ...
الهی آمین دورت بگردم انشالله خدا هر چی که ارزوشو دارید دلتون میخواد بنا به صلاحتون بهتون بده عزیزم انشالله صحیح وسلامت نی نی تونو بغل کنید خدا فرشته هاتونو براتون نگه داره ...مارک بی بی چک تون چی بود عزیزم