2777
2789
عنوان

دردو دل. نگرانم

26 بازدید | 14 پست

بچه ها میاید یکم حرف بزنیم شوهرت اتاق عمله منم خونه ام بچه هام مدرسه نتونستم برم بیمارستان کسی نیست مواظبشون باشه 

الان دل نگرونم 

استرس دارم

شوهرم دستش شکسته بردن اتاق عمل 

چی میشه 

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی عملش میکنن بعدم زود خوب میشه نگرانیتو درک میکنم اما مطمئن باش درست میشه 

تو دلم رخت میشورن 

اصلا قیافش جلو چشممه که دیشب بیهوش بود 😔😔

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
سلام عزیزم ان شالله ک بسلامتی از اتاق عمل بیرون بیاد استرس نداشته باش چیزه خاصی نیس

مرسی عزیزم 

دست خودم نیست 

زنگ زد گفت مواظب بچه ها باش دارم میرم اتاق عمل 

😔😔😭به زور خودمو نگه داشتم گریه نکنم 

حداقل منم بیمارستان بودم دلم اروم تر بود 

تو دلم رخت میشورن  اصلا قیافش جلو چشممه که دیشب بیهوش بود 😔😔

به خدا توکل کن

من خودم یکبار دستم شکست تو ورزش عمل کردم الان عین روز اولش خداروشکر 

دو تا صلوات بفرس یکی واسه من یکی واسه خودت🙂🤍❄💮
به خدا توکل کن من خودم یکبار دستم شکست تو ورزش عمل کردم الان عین روز اولش خداروشکر 

پلاتین گذاشتن؟ 

به خدا توکل کن من خودم یکبار دستم شکست تو ورزش عمل کردم الان عین روز اولش خداروشکر 

یا فقط گچ کردن 

برای گچم میبرن اتاق عمل؟ 

عزیزم ان شالله ک بسلامتی بر گرده خونه درکت میکنم🥺

مرسی عزیزم  🌹🌹🌹

پین گذاشتن

مرسی گفتی

یا فقط گچ کردن  برای گچم میبرن اتاق عمل؟

نه خیلی بد شکسته بود

من داشتم با کناریم صحبت می‌کردم یهو توپ هندبال سمتم پرتاب شد دو تا از انگشتای دستم شکست جوری که استخون زده بیرون... اصن یه وضعی😖😖

اما الان خداروشکر عالیه عالیه مثل روز اولش

دو تا صلوات بفرس یکی واسه من یکی واسه خودت🙂🤍❄💮
نه خیلی بد شکسته بود من داشتم با کناریم صحبت می‌کردم یهو توپ هندبال سمتم پرتاب شد دو تا از انگشتای ...

وای به خدا دردم گرفت 😭😭چه بد بوده 

خدارو شکر خوب شدی