الان من روز 40 پری هستم ولی پری نیامد زیر شکمم درد دارم شدیدو سینه هام از درد مبخاس بترکه روز 34 بیبی چکم خط کمرنگ افتادوذوقیدم فک کردم باردارم بعد آزمایش خون دادم بتام0.1 بود.الان از دیروزه از درد شکم نمیتونم راه برم فقطم جند تا لک دیدم روز اول یکم قرمز بود الان قهوه ای هس.اینا مال چیه.گیچ شدم بخدا
از دیروز از درد شکم از سرکارم اومدم خونه تمام علایم پری رو داشتم بعد دیدم خون اومد به همه همکارام گفتم بالاخره پری بیشعور اومد.بعد غروب درد پای شدید گرفتم بحدیکه ساعتی یک قرص میخوردم انگار که داشت پای چپم با استخونش از درد میترکید کلیم گرمونه خوردم خیلی زیاد دیشب رفتم دکتر اونم گف ممکنه لک لانه گزینی باشه .از دیروزه فقط اب غلیظ قهوه ای میاد(ببخشید ها) امروز سونو نوشته
یعنی کیشه؟ بعد منکه اونقد چای نبات با دارچین یا چایی زعفرونی خوردم چی میشه؟ هر شبم یک قوری رازیانه دم میکردم میخوردم که مثلا پری بیاد شوشو میگه پاهات بخاطر همونا درد میکنه دیشبم از درد پاهام تا صب بیدار بودم خوابم نمبرد
مامانای مهربون و تجربه دار من این ماه درد زیر شکم و سینه رو داشتم بعد که آز منفی شد مطمئن بودم توهمه الانم که لک بینی.(من تا حالا تو عمرم لک بینی نداشتم)و درد پای وحشتناک
وای mam 30 میشه یعنی خارج رحمی باشه؟ علایمش چیه خواهش میکنم بگو آخه من احمق گفتم روز 34 که آز خون منفی باشه پی چیزی نیس تا میتونی گرمی بخور که لااقل بارداری بیاد برم واسه ماه بعد