2777
2789
عنوان

میگرن شدید

72 بازدید | 5 پست

من یک سالی هست سر درد های شدیدی دارم خیلی دکتر رفتم هرکدوم یه یچزی میگن دکتر یوسف کریمی رو بهم معرفی کردن گفتن خیلی خوبه تاحالا کسی پیش ایشون رفته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهاکین

دپاکین یکی از اینارو بخور 

من یه دختر قوی ام، هیچوقت کم نمیارم ،شاید به یه فنجون قهوه، یا کمی گریه، یا موندن یه روز توی تخت نیاز  داشته باشم،ولی قوی برمیگردم.  یا حق♡                                                       

من یه وقتایی سردردهای شدید میگیرم و هرکس یه چی میگه، الان خودم متوجه شدم خیلی وقت‌ها سردردم بخاطر چشممه ، عینک که میزنم سر دردم آروم میشه. یه وقت ها هم که گریه میکنم سردرد میگیرم. کلا واسه من بخاطر فشار اومدن به چشمامه. گفتم بگم شاید واسه شما هم از همین باشه

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.