بچه ها یه دوره سریتا برای مژه استفاده کردم تاثیرش خوب بود و راضی بود دفعه قبل ۲۹۰ گرفتم ولی دیروز رفتم بگیرم گفت۳۹۰ این همه گرونی😭 حالا چی بزنم که هم قیمتش مناسب باشه هم تاثیر داشته باشه ... اگه کاشت کنیم به صرفه تره تا سریتا قیمتش مناسب تره...
چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه میزند و ماه فقط نگاه میکند فقط نگاه...💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما برای ابرو استفاده نکردی ؟؟؟ میخوام بخرم قبلا بهم گفت ۳۰۰ الان دیگه نرفتم بپرسم بر ...
برای ابروش رو هم قبلا یه دوره مصرف کردم ولی آنچنان تاثیری نداشت به نظرم . اتفاقا دیروز از داروخونه محلول ابروش رو هم قیمت گرفتم گفت ۳۹۰. هم مژه هم ابروش یه قیمت بودن . شما کجا بهت گفتن ۳۰۰؟؟ کرم ابروش رو بگیر به صرفه تره ۹۵ تومان
چقدر غمگین است آدمی که حرف هایش را به ماه میزند و ماه فقط نگاه میکند فقط نگاه...💔