2777
2789

رفتم باشگاه خوش اندام بشم توی سن ۲۳ دیسک گرفتم و دوتا از مهره ها بیرون زده و دهیدرات شده بین دوتا از مهره های کمرم 

چه بلایی بود به سرم اومد 

۱ ماهه نمیتونم هیچکار انجام بدم خم میشم درد میگیره میخوابم درد میگیره دارم میمیرم از درد کمر 

توی گوشی میرم گردنم درد میگیره

فیزیوتراپی هم بی تاثیر و موقت بود😭

دلم میخواد برگردم به قبل با خیال راحت برم بازار برم پارک برم توی اینستا یا چت کنم 

کاااش نمیگفتم من بدبختم دل همسرم شکست با این حرفم و حالا غذا درست کردن برام شده عذاب😔

کسی تجربه داره لطفا در اختیارم بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کمر درد،استراحت تا یک هفته بعد شروع درد خیلی خوب جواب میده،الان هم باز دیر نشده استراحت کن،اصلا خم نشی،حتی در حد اینکه مثلا سر سفره میخوای ی بشقاب رو که دور هست برداری هم کمرت رو خم نکن،اصلا وسیله دو کیلویی هم برندار،ورزش های مخصوص کمردرد سرچ کن،ببین با کدوما اذیت نمیشی،همون ورزش ها رو انجام بده

برای کمر درد،استراحت تا یک هفته بعد شروع درد خیلی خوب جواب میده،الان هم باز دیر نشده استراحت کن،اصلا ...

همه رو انجام دادم عزیزم هیییچ تغییری نکردم 

میترسم این درد دائمی باشه نتونم دیگه زندگی کنم