2777
2789
عنوان

سلیاک دارم ولی مجبورم رعایت نکنم رژیممو

| مشاهده متن کامل بحث + 9418 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم وقتی ن اردش گیرم میاد ن کسی بفکرمه میشه گرسنه بمونم؟ والا بمیرم بهتره حداقل

نمبشه کلا نون و شیرینی نخوری چیزاس دیگه بخور 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
خالتون رعایت میکنه؟ چطوری

اره اون الان پانزده ساله فهمیده مبتلاست اوایل مثل شما یه در میون رعایت میکرد چون اون موقع اصلا مثل الان که اینقد خوراکیا متنوع و خوبن نبود مثلا خودش ذرت میگرفت میبرد اسیاب میکرد توی فر برا خودش نون میپخت برای همین بعضی وقتا خسته میشد کلا بیخیال میشد باز میدید حالش بد میشه  رعایت میکرد ولی الانا میگه اینقد نون و همه مدل کیک و بیسکوییت و انواع خوراکی بدون گلوتن موجوده خوب خیلی راحتترم

این نیز بگذرد  
اتفاق های زندگی که خبر نمیکنن عزیزم بگو خدایا شکرت یه دفعه سرطان نشد اونوقت چی میشد 

رژیمش سخته مثلن مهمونی میری غذاهاشون الوده ب گلوتن هست حتی برنج دانه بلند نباید بخوری هزینش خیلی میره بالا

میگم وقتی ن اردش گیرم میاد ن کسی بفکرمه میشه گرسنه بمونم؟ والا بمیرم بهتره حداقل

عزیزم خودت به فکر خودت باش مام تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنیما مگه میشه آرد ذرت اصلا تو شهرتون نباشه همه عطاریا دارن والا

این نیز بگذرد  
عزیزم خودت به فکر خودت باش مام تو یه شهرستان کوچیک زندگی میکنیما مگه میشه آرد ذرت اصلا تو شهرتون نبا ...

این اردا میگن الوده ب گلوتن هست چون با دستگاه گندم اسیاب میشن باید ارد مخصوص گرفت بعدم ارد ذرت ب تنهایی خوب نمیشه چند نوع ارده بابد مخلوط باشه ارد ذرت سیب زمینی برنج و..

اره اون الان پانزده ساله فهمیده مبتلاست اوایل مثل شما یه در میون رعایت میکرد چون اون موقع اصلا مثل ا ...

بله موجوده ولی خیلی گرونه ی کیک باید ی ۶۰ ۷۰ میشه ماکارانی خیلی گرونه حتی نون  لواش خیلی گرونه 

این اردا میگن الوده ب گلوتن هست چون با دستگاه گندم اسیاب میشن باید ارد مخصوص گرفت بعدم ارد ذرت ب تنه ...

اره خوب به تنهایی خوب نمیشه میدونم ولی بالاخره از یه جایی باید شروع کنی.بابت آلودگی هم درسته من خالم اول سفره برای خانواده میزاره نون گندم میزاره بعد دستاشو میشوره سفره جدا برا خودش کنارشون میزاره چون دکتر گفته در این حد باید رعایت کنی حتی دستت به نون گندم نخوره

این نیز بگذرد  
بله موجوده ولی خیلی گرونه ی کیک باید ی ۶۰ ۷۰ میشه ماکارانی خیلی گرونه حتی نون  لواش خیلی گرونه& ...

نمیدونم دیگه بخدا من تجربه چندین ساله یه مبتلا رو بهت گفتم اخه هنوز سنی هم نداری بخای از الان خودتو ببازی و رعایت نکنی

این نیز بگذرد