2777
2789

تازگیها مبتلا شدم نباید ارد و نان گندم و حو بخورم و هرچیزی گلوتن داره. دوسه ماه رعایت کردم ولی داشتم از گشنگی میمردم نان ذرت زیاد گیر نمیاد اگم بیاد گرووون.. کیک و بیسکوئیتم نباید ازینا بخورم ولی امروز ی کیک درست کردم میخوام بخورم..همینجوریشم مردم گشنگی میکشن چ برسه ب اینکه ممنوعم باشه کاش یکم بفکر ما سلیاکی ها بودن..

فروشگاه های نان سحر 

نون های مخصوص دارن و خیلی هم ارزونن 

بخر ازونجا 

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشگاه های نان سحر  نون های مخصوص دارن و خیلی هم ارزونن  بخر ازونجا

توی سوپری ها هم‌پیدا میشه حیلی هم خوشمزه ن

رایس کیک بگیر برای خودت

رعایت کن دلپیچ و معده دردش نمیارزه 

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

وای عزیزم خواهشا نون مخصوصتو بخور و رعایت نکن اگه نکنی اخرش خدایی نکرده سرطانه و حالت بدتر میشه من خالم مبتلاست یه مدت رعایت نکرد به غلط کردن افتاد صدبرابر پول اون نون رو خرج دکتر کرد تازه چه زجری کشید بماند

این نیز بگذرد  
سلیاک ینی چی قند دارین

سلیاک یه بیماریه که پرز ها و ریز پرز های روده ی باریک تخریب می‌شه 

در اثر واکنش به پروتیین گلوتن به وجود میاد که توی گندم و جو وجود داره

باعث می‌شه ویتامین B12 کمتر جذب بشه و موجب کم خونی خطرناک میشه

عزیزم مراقبت کن اگه نکنی موجب کم خونی شدید می‌شه بعد بیا درست کن باید یه خرج  بیشتر بذاری

بله ممکنه حتی دچار سرطانم بشم ولی وقتی گرسنمه دلم کلی چیز میخواد چطور نخورم حتی اردم تینجا گیر نمیاد شوهرم حوصله نداره بره شهر دیگه