2777
2789

سلام دوستان 

چند باری هست که جاری ام با همسرم که کار داره به من زنگ میزنه و کارشو میگه. مثلا چند روز پیش بهم زنگ زد و گفت به شوهرت بگو براش آزمایش خون و ... نوشتم بره آزمایشگاه آزمایش بده. حتی بعدش هم شوهرم می خواست بپرسه باید ناشتا باشه یا کجا بره بهتره، اونم زنگ زد به برادرشوهرم و مثلا پشت تلفن می گفت به فلانی بگو چقدر ناشتا باشم یا آب می تونم بخورم  ... یا نه.

عجیب بود یکم برام. چون من با برادرشوهرم کار داشته باشم به خودش زنگ میزنم

آخه ما و جاری ام با هم  مشکلی نداریم و کلا با مادرشوهرمون و ... خوبیم و خیلی رفت و آم داریم و اینجوری نیست بگم خجالت کشیده. حالا نمی دونم مثلا منظورش این بوده که تو هم به شوهرم زنگ نزن؟ 

ش شوهرتو داره؟ توحساسیت نشون ندادی ک بترسن ب هم زنگ بزنن ؟ 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید اون جوری راحت تره

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
ختما اینطوره البت۶ واسه چی دروغ بگم اگه جاری ام به شوهرم زنگ بزنه من ناراحت میشم باید خوشحال باشی

چرا ناراحت میشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
چرا ناراحت میشی 

چون قبلا رفتارایی کردع که کدومشو بگم برات بگم  کلا دلم رو شکسته به شوهرم میگفت عشقم اگه تو جای من بودی اگه جاریت به شوهرت میگفت عشقم دوس داشتی به شوهرت زنگ بزنه

یعنی انقدر جاریتو دوس داری من ۳ تا جاری دارم از ۳ تا شونم متنفرم

والا ما با هم مشکلی نداریم آخه. دختر خوبیه. کلا هم کار به کار هم نداریم و صمیمی نیستیم ولی دوست ندارم ازم ناراحت باشه یا ناراحتش کنم