2777
2789

من برعکس تو بارداری حالم خوب بود ولی متاسفانه اتفاقای ناگواری افتاد که اصلا نتونستم از بارداری لذت ببرم خیلی دلم برای بارداریم تنگ شده 😭😭😭

ولی برعکس بعد زایمان خیلی خیلی بد اخلاق و بی حوصله شدم که به هیچ کاری نمیرسم البته دخترمم خیلی کم خوابه و اذیت میکنه 🤕🤕🤕

قدر بارداریتو بدون و استفاده کن ان شاءالله بعد زایمان دلت تنگ میشه 😍😍😍

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم خونه رو باید بیایی ببینی به زور گردگیری و جارو میکنم هفته ای یه بار 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ربطی به جنسیت نداره کلا اوایل بارداری همینجوره،من هم خیلی حالم بد بود دوست داشتم همش بیوفتم یجا کسی کاری به کارم نداشته باشه البته من هیچی نمیتونستم بخورم هرچی میخورم سریع... و حالت تهوع شدید داشتم اما از مجبوری خودم همه کارارو میکردم،،ولی خب تموم شد الان ایقد زرنگم ک نگو😎😂

خیلی تنبل شدم حوصله غذا پختم ندارم...کارهای خونتون رو کی میکنه؟؟؟

من که مامانمو گفتم بیاد خونمون یه چند روز بمونه تا بهتر بشم برا همین خودم دست به هیچ کاری نمیزنم، ولی حس میکنم دارم بد عادت میشم

اشپزخونه من آنقدر شلوغه حوصله جمع و جور ندارم فقط ظرفارومیزازم ظرفشویی

من رو روغن حساسم هرچقدرم بی حال باشم اجاقو هودو حتما تمیز میکنم 🤦🏻‍♀️

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

کاراتو کی میکرد

بااینکه حالم خیلی بد بود اما خودم مجبور بودم پاشم کارازو بکنم،البته اینم بگم من از صبح تا ظهر حالم خوب بود نه حالت تهوعی داشتم ن بی حالی داشتم،دیگه صبح تاظهر کارامو میکردم از بعدظهر تااخر شب شبیه مرده ها یجا میوفتادم