2777
2789
عنوان

یائسگی و خونریزی

7678 بازدید | 12 پست

سلام دوستان خواهرم 55 سالشه یائسه هست چندین ساله

بعد الان یهو به خونریزی افتاده عین پریودی الان ده روزه و قطع نمیشه

دکترم رفت فقط قرص اهن و مفنامیک اسید و قرص ویتامین جوشان داده گفته اینا بخور خونریزی قطع بشه بعد بیا کورتاژ کنم ببینم دلیلش چیه ولی الان چند روزه میخوره و قطع نشده اصلا این داروها قطع میکنه خونریزی؟

کسی از شما تو نزدیکانتون اینجوری بوده؟چیشده ؟ممکنه سرطان یا بیماری خطرناک باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم اینجوری بود سرطان رحم بود  ولی خیلیها هم شنیدم خونریزی کردن سرطانم نبوده رحم رو دراور ...

خواهرم قند خون داره میترسه عمل کنه دربیاره رحمش کلا خیلی خیلی ادم استرسی هست

مامانتون با کورتاژ فهمیدن سرطان یا سونو یا معاینه؟

خواهرم قند خون داره میترسه عمل کنه دربیاره رحمش کلا خیلی خیلی ادم استرسی هست مامانتون با کورتاژ فهم ...

سونو کرده بود نفهمیده بودن باکورتاژ

ولی من جاش باشم درمیارم

الان بااین اتفاقی که برامامانم افتاده منم یائسه بشم درمیارم استرس نگیرم

البته قبل خونریزی دو هفته آنفولانزا داشت و بد حال بود ممکنه سیستم بدنش ضعیف شده باشه و علتش اون باشه ...

سلام 

ببخشید میتونم بپرسم علت خونریزی خواهرتون چی بود؟ و چیکار کردین؟

البته قبل خونریزی دو هفته آنفولانزا داشت و بد حال بود ممکنه سیستم بدنش ضعیف شده باشه و علتش اون باشه ...

مشکلشون چی بود عزیزم اگه میشه تجربتونو در اختیار ما هم بزارید ؟ 

ممنون آره ان شالله

خوردن قرص آهن در زمان پریودی ، خونریزی رو زیاد می‌کنه .

دوستم موقع یایسگی خونریزی زیاد داشت رفت دکتر معاینه کردن عفونت شدید داشت که با آنتی بیوتیک و آمپول برطرف شد