2821
2789
عنوان

تمیز کردن خونه

108 بازدید | 18 پست

تصمیم میگیرم هرروز فقط یه ساعت خونه رو تمیز کنم و یه ساعتم اشپزخونه رو اما اراده ندارم . یه روز تمیز میکنم چن روز میمونه و باز روز از نو روزی از نو .از امروز شروع میکنم  شمام از خودتون بگین تا بیام بخونم انگیزه بشه برام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من با وجود دختردوسالم هرروز دارم تمیز میکنم اما انگار نه انگار

آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋

من روزای شنبه تمیزکاری کلی دارم

اهنگ میذارم و همه جا رو برق میندازم

روزای دیگه هفته کارم کمتره درحد یه گردگیری و...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه ساعت که فقط در روز من ظرف میشورم بعدش هم چون عادت دارم گاز و روی کابینت ها رو دستمال بکشم کلی از زمانم تو آشپزخونه میره ولی عوضش همیشه آشپزخونم دسته گله آخر هفته هم کل خونه چون شاغلم تو هفته دیگه بیش از این نمیرسم

اگه حالتون خوبه پاشین به کارتون برسین ..من ویار حاملگی دارم اصلا انرژی نمونده کارامو بکنم 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

من سعی میکنم آخر هفته خونه رو جارو بکشم و گردگیری کنم.تا هفته ی دیگه با وجود دو تا پسر کوچیکم تمیز میمونه

من و روز های آرام و معصومانه و پر از تلاش نوجوانی و جوانیم...                                                                   همیشه آرام و سر به زیر بوده ام...به بیشتر از حقم چشم نداشته ام...                                                                 خدایا شکرت بابت داده ها نداده هات                                خدایا خیلی عشقی ها             

ببین عزیزم، من برنامه خودم رو بهت میگم

من هرروز به جز اخر هفته ۴ و نیم میرسم خونه، تا ۶ همه کارای خونه، جمع کردن، مرتب کردن .... رو میکنم و شام میذارم، ۶ تا ۷ تلفن به مامانم و  مرتب کردن کیف دخترم و چای یا قهوه، ۷ تا ۹ شام و همسر و صحبت با بچه ها ، ۹ تا ۱۰ اشپزخونه و اماده کردن غدای فردا

روزهای اخر هفته خرید و مهمونی و پرکردن یخچال، اتوی لباسها و ...

ماهی یکبار هم یه خانمی میاد تمیزکاری اساسی میکنه

حتما یه برنامه حدودی تو ذهنت داشته باش که راحت باشی

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

جاهایی که تو خونه ممکنه کسیله تلنبار بشه رو شناسایی کن

روی کابینت

دسته مبل

اونجاهارو دقت کن چیزی نذاری

وسایل اضافی رو رد کن بره

ظرفارو همون لحظه بشور

ایما سخته ولی کم کم باید تبدیلش کنی به عادت

هیچ عادت خوبی یهو بوجود نمیاد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰