2777
2789

تهرانم مادر دوست داداشم درست میکنه فوندانت۲۰۰ ساده۱۸۰ ببین یعنی معرکس دوستام ازش گرفتن چندساله ازش سفارش میگیرنداصلا یک درصد م قابل مقایسه بابیرون نیس ماداخلشو کاکاعو میگیم میزنه میکشد معرکس ادم سیرنمیشه ازخوردن مادیگ اصلابیرون نمیخریم فقط ازاین

رنگ ولایتhaircolorist

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ❤️ خوب شد پیدات کردم  میگم گفته بودین یه خانمی رژیم میده هفته ای دو کیلو کم میکنم ...

جدی؟

خیلی سرش شلوغه

نتونستی تو اینستا بهش پیام بدی یا واتس اپ پیام بدی

شاید شماره جواب نده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

سلام عزیزم ❤️ خوب شد پیدات کردم  میگم گفته بودین یه خانمی رژیم میده هفته ای دو کیلو کم میکنم ...

یا پیام معمولی بده بگو رژیم میخواستم چیکار کنم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه اشتباه میکنی قنادی کیک یک ماه پیش میده بهت فریز شدس خونگی گرون تر میشینه چون جزئی خرید میکنن و ...

کی این حرفو زده کیک از یک روز بیشتر بمونه ی طعم خیلی بدی میده. واقعا این حرفو نشنیده بودم

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡

عکس دو تا از کیک هاتو بفرست ببینم

منم بفرستم😆😆😆

تهرانم مادر دوست داداشم درست میکنه فوندانت۲۰۰ ساده۱۸۰ ببین یعنی معرکس دوستام ازش گرفتن چندساله ازش س ...

تعریف ازخود نباشه کیک های منم عالی میشه من واسه دوست و آشنا تعارفی میزدم ایشون دوست زنداداشمه خورده خیلی نظرش گرفته واسه تولد پسرش میخاد

کی این حرفو زده کیک از یک روز بیشتر بمونه ی طعم خیلی بدی میده. واقعا این حرفو نشنیده بودم

من خودم دیدم

بعدش وقتی فریز شه طعم عوض نمیشه

من کیک درست میکنم برای خودمون تولد ها

زمین تا اسمون فرق داره با قنادیا

قنادیا همش خامه یه نقطه موز

خونگی عالیه...انقدر تازهس

تا یدونه با کیفیتشو نخوری نمیدونی چی میگم

خونگی از خانمی میگیرم کیلو ۲۰۰   ولی لنگشو جایی نخوردمو ندیدم. دست و دلباز گردو و موز و اناناس و شکلات و خامه داره.. عااالی و محشره. 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من خودم دیدم بعدش وقتی فریز شه طعم عوض نمیشه من کیک درست میکنم برای خودمون تولد ها زمین تا اسمون ...

درسته.. هرکی ی سلیقه ای داره. 

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡