2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی بیشعورم...

50 بازدید | 14 پست

پدر و مادر شوهرم خیلی خوبن..گاهی دخالت میکنن و لجبازی ولی خب خیلی هوامونو دارن خیلی زیاد..

چند شب پیش باهاشون دعواکردن بینهایت ناراحتم..عصبیم میکنن و منم نمیتونم یهو جوش نیارم خیلی ناراحتم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم همینم کلا عاشق پدر مادرم هستم ولی خیلی باهاشون حرفم میشه کلا رابطه با پدر مادر اغلب همین مشکل رو داره تو عاشقشون هستی ولی باهاشون به مشکل برمیخوری و دعوات میشه بعد دچار عذاب وجدان میشی از دست خودت عصبانی میشی و تازه این باز رفتارت رو باهاشون بدتر می کنه 

سعی کن اگه بحث می کنی بعدش دچار عذاب وجدان نشی بدونی این اتفاق خیلی خیلی طبیعیه اینجوری کمتر دچار مشکل مبشی و درگیریت هم باهاشون کمتر میشه 

اصلا نرو آشتی کن به خودت زمان بده حالت که بهتر شد برو باهاشون حرف بزن  سخت نگیر

مادرشوهرم همه کار برامون میکنه..ولی بی اجازه میاد توخونه مون منو بچه فرض میکنه تغییر دکور میده..هرچی تذکر دعوا بی فایدس..هفته پیش دعوابالا گرفت من مستقیم چیزی بهشون نکفتما ولی خب بهشون تذکر دادم کلید رو گرفتم ناراحتم خیلی

هر چی بیشتر صبر و تحمل کنی پیش شوهرت عزیزتر میشی و جایگاه بهتری ب مرور زمان خواهی داشت

میدونم بخدا..صبرمیکنم ولی یهو جوشی میشم لجمو درمیارن..بعد یکی دوروز عذاب وجدان میکیرم

میدونم بخدا..صبرمیکنم ولی یهو جوشی میشم لجمو درمیارن..بعد یکی دوروز عذاب وجدان میکیرم

طبیعی ه حق داری ولی سعی کن در حین عصبانیت کاری نکنی ک همسرت عغده کنه ک بعدا خدایی نکرده سر پدر و مادر خودت تلافی کنه