2777
2789

امروز از صبح تا ساعت ۸ با شوهرم حرف زدیم برای آخرین بار اون التماسم کرد  گریه کرد که ببخشمش منم هنوز خیلی دوسش دارم ولی بدیاش زیاده چیکار کنم 

ببخش شاید درست شد 

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخش 

„پروردگـارا.. ب من آرامش ده تا بپـذیرم آنچـه را ک نمی توانم تغییردهـم..دلیری ده ..تا تغییر دهم آنچه را میتوانم تغییر دهـم ..بینش ده تا تفاوت این دوتا رابـدانم..مرا فـهم ده..تا متوقع نباشم دنیا و مردم آن مطابق میـل من رفتـار کنند..‌„✨❤😘

ببخشش...فردابرین کافه خوش باشین بابا...محضر چه خبره؟؟!

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
ببخشش

فکر کن چقدر بدی هاش زیاد بوده که مجبور به طلاق شده 

ببخشه ؟

زندگیه یکی و به هم زدن انقدر سادس ؟

صادق هدایت : دیشب که نمیداستم برای کدامین یک از دردهایم گریه کنم کلی خندیدم🍃 . از بین دیونه و روانی بودن دیونه رو انتخاب کن و به هم بخند تا که روانی باشی و همه بهت بخندن🤍