2777
2789

خوابم نميبره

شماها با دل پاكتون يه صلوات بفرستيد برام همه چي خوب پيش بره

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات یک دور تسبیح صلوات میفرستم انشالله بسلامتی سزارین کنی با بچت صحیح و سالم برگردی خونت

لطفا دعا کن منم باردار باشم دعا کن حاجت روا بشم

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

ای خدا ای جان انسالله به سلامتی نی تی اتو بغل بگیری🤗🥰 انشالللللله ..منم دعا کن خواهر خدا بهم نی نی بده🥺

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
سلام عزیزم .برات آیت الکرسی می خونم .

ممنون عزيزم هرچي از خدا ميخواي بهت بده❤️

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

ای جان عزیزم ایشالله بسلامتی فارغ شی برا منم دعا کن فردا پس فردا زایمان کنم دیگ خسته شدم😣😂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه اولته ؟ جنسیتش چیه ؟ چند ساله ازدواج کردی گلم 

خداکمکت کنه حضرت زهرا بیاد بالا سرت موقع زایمان زایمانت بی خطر و بی مشکل باشه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
برات یک دور تسبیح صلوات میفرستم انشالله بسلامتی سزارین کنی با بچت صحیح و سالم برگردی خونت لطفا دعا ...

واي ممنون چقدر شما مهربوني 

حتما دعا ميكنم همين ماه دامنت سبزشه شه ايشالا❤️❤️

ای خدا ای جان انسالله به سلامتی نی تی اتو بغل بگیری🤗🥰 انشالللللله ..منم دعا کن خواهر خدا بهم نی نی ...

چشم عزيزم به نيتت دعا ميكنم🙏🏻❤️

انشاالله به سلامتی .دقیقا چند هفته سز میشی؟ تو این هفته ها نوار قلب دادی؟ درد ثبت میکرد؟

٣٨هفته و ١روز عزيزم

نوار قلب هفته پيش دادم درد ثبت نكرد