2777
2789
عنوان

بچه ها😥

245 بازدید | 19 پست

ماشینو ظهر خواستم از پارک بیارم بیرون خیلی رفتم نزدیک جوب .چرخ عقب طرف شاگرد افتاد تو جوب. خیلی ناراحتم بنظرتون واسه ماشین مشکلی پیش اومده؟ فعلا نمیتونم ببرم تعمیرگاه .کسی تجربه ای داشته؟

نه 😁

اگه فقط چرخ عقب بوده هیچی نیس

پیش میاد ناراحت نباش

من سر چاه فاضلاب وسط خیابون شل شده بود

چرخم رفت روش درِ بلند شد از عقب تا جلوی ماشین کشیده شد

عرضم به حضورت ماشین بگا رفت کلی خرج گذاشت دستم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم 😢

اولا که هیچیش نشده

دوما ان شاءالله غصه همه آدم ها اینجوری باشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اولا که هیچیش نشده دوما ان شاءالله غصه همه آدم ها اینجوری باشه

اتفاقا وقتی اونو تایپ کردم تو دلم گفتم الان اینو میگی. میدونی ناراحتیای دیگه هم دارم ولی تو این شرایط اینم میشه قوز بالا قوز

اتفاقا وقتی اونو تایپ کردم تو دلم گفتم الان اینو میگی. میدونی ناراحتیای دیگه هم دارم ولی تو این شرای ...

بشه 

مشکلی که با پول حل بشه که ناراحتی نداره

کم و زباد میگذره

تازه همسرم میگه مشکلی برای ماشینت پیش نیومده خیالت راحت

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خرج برداشت؟

نه بابا ، خیلی شیک پیداه شدم یکی از همسایه هامون داشت ماشینشو از پارکینگ در می آورد بهش گفتم بنده خدا اومد جک زد آجر گذاشت زیر چرخ تا ماشین رو در آورد ، تا من اولین باری بود که همسایمون رو میدیدم ، راستی دوتا چرخ جلو رو هم بعد چند هفته انداختم تو همون جوج الحمدلله هیچی نشد فقط عصبانیت شوهرمو تحمل کردم و خنده های همسایه ها،  تازه باز رو نرفتم وهر روز با اون افتضاح رانندگی میکردم ، خدایی اولیل رانندگی مخصوصا اگه بلافاصله بعد از گواهي نامه گرفتنم نشینی پشت فرمون خیلی سخته، من از این هنر نمایی ها زیاد داشتم بگیر بخواب واز فردا رانندگی رو ادامه بده بدون ناراحتی