2777
2789

خودم و همسرم و دختر چهارسالم 

واینکه تو قم توقف کنیم و یه شب بمونیم بعد باز از قم حرکت کنیم به سمت مشهد

خیلی سخت میشه؟

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕

با قطار رفتم نه ماشین

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مپوکی.....نکن واقعامیگم نکن

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

نقشه بلد یاب بزن گوشیت مسیر تبریز مشهد بزن نکاه کن ببین کدوم مسیر راحت چند ساعت هست کدومش میتونین راحت برین بمونین

اگه رفتی منم دعا کن

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
بله خیلیییییی سخت میشه با قطار برو ما از تهران تا مشهد با ماشین رفتیم اذیت شدیم با قطار اصلا

آخه چون چند روزی می‌مونیم اگه با قطار بریم واسه گشت و گذار داخل مشهد اذیت میشیم ضمن اینکه هزینه اینو و آژانس تو‌مشهدم زیاده

خدایا من و خانوادمو لحظه ای با حال خودمون رها نکن⁦❤️⁩💕
منم بین قطار و ماشین دودلم اگه با قطار بریم اونجا واسه گشت و گذار سختمون میشه

آره، ماشین شخصی خیلی خوبه، البته مشهد خیابونا ترافیکه، نزدیک حرم خونه گرفتین؟؟ 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

نه چرا سخت بگذره من اهل مشهدم همسرم اهل تبریز 11 ساله. ازدواج کردیم همه مدل هم رفتو امد کردیم هوایی قطار ماشین اتوبوس تنهایی هم همسرم با سواری اومده و رفته ترسو نگرانیو بزار کنار بالذت برو سفر خوش بگذره بهتون