2777
2789

بزرگترین معظلمه نمیییییتونم 

نمای ساختمون رو به ساختمونای ۷ ۸ طبقه پنجره بزرگ هم میترسم هم خجالت میکشم هم نمیتونم

۶ساله اینجاییم عید تا عید تمیز میکنیم از تو کوچه نگا میکنی واسه همه خونه ها برق میزنه فقط واسه من گل گرفته 

الان خواستم تلاش کنم نتونستم چیکار میکنین پاتونو میزارین رو نمای بیرونی؟نمیشکنه؟

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃

وااای مشکل منم هست 

خوشبختم😅

اونورو کاری نمیشه کرد

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من در نمیاد 

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

من میترسم ،و چون خونه های اونور خیابون خیلی فاصله دارن با ما کثیفی شو نمیبینن ،ریسک نمیکنم پا بزارم لب پنجره پرت میشم یهو

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت