2777
2789

سلام دوست شوهرم و خانومش باهم مشکل دارن بعد هروقت دعواشون میشه خانومه زنگ میزنه به شوهرم که بیا فلان چیزو به شوهرم بگو و قضیه رو حل کن امروزم باز همین اتفاق افتاد و از صب رفت خونه اونا و ظهر برگشت من اصلا آدم حساسی نیستم ولی از این خانوم بیش از اندازه بدم میاد دیشبم پیامای قبلیشو تو گوشی شوهرم دیدم بابت خصوصی ترین مسائل زندگیش پیش شوهرم گله کرده بود و بهش گفته بود با علی (شوهر خانومه) صحبت کن و از شوهرم تعریف کرده بود که کاش علی ام مث تو بود و... البته شوهرم خشک و رسمی جواب داده بود و چندبار گفته بود جای خواهرمی و... من به روی خودم نیاوردم ولی امروز دیگ واقعا به سیم آخر زدم و حرفای بدی زدم و خیلی بد باهم دعوامون شد به نظرتون الان لازمه به خانومه پیام بدم و بگم حدخودتو بدون و... یا اصن چیز مهمی نیست و من الکی حساس شدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضیا چقد پروعن بابا

قبل اینکه این پیامارو ببینم یبار بهش گفتم چرا به پدرشوهرت نمیگی مشکلاتتونو گفت شوهرم فقط از شوهرتو حرف شنوی داره منم دلم براش سوخت

اول اینکه موقع صحبت با همسرت هر حرفی رو به زبون نیار تا دعاتون نشه

بعدم فردا به خانمه زنگ بزن خیلی سرد و جدی بهش بگو لطفاً دیگه همسر منو وارد مشکلاتتون نکن از خانواده خودت یا همسرت کمک بخواه نه ما

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
براش شماره یه مشاور رو بفرست بعد بنویس عزیزم من همسرم مشاور نیس موضوعات زناشویی شما هم به ما مربوط ...

آره حالا منتظرم شوهرم فردا بره سرکار یا بهش زنگ میزنم یا پیام میدم دلم برای سادگی خودم میسوزه یبار اومد خونمون از بدیای شوهرش گفت نشستم پا به پاش اشک ریختم 

اول اینکه موقع صحبت با همسرت هر حرفی رو به زبون نیار تا دعاتون نشه بعدم فردا به خانمه زنگ بزن خیلی ...

آره خیلی حرفای بدی زدم گفتم تو بیشتر مقصری حتما تو بهش چراغ سبز نشون دادی و... الان پشیمونم واقعا 

آره حالا منتظرم شوهرم فردا بره سرکار یا بهش زنگ میزنم یا پیام میدم دلم برای سادگی خودم میسوزه یبار ا ...

هر دوتاتون رو تو تله انداخت قدم بعدیش دزدیدن شوهرت 

من با یکی از دوستای شوهرم رفت و آمد داشتیم زنش پیام میداد شوهرم صبح کجا باش میای دنبالش منم بهش زنگ زدم گفتم رضا گوشی نداره یا تو فضولی 

دیگه پیام نداد

بعد ک فهمید میخوام طلاق بگیرم از الکی گفت منم میخوام جدا بشم میخواست زیر زبون منو بکشه بعدش گفت آشتی کردیم بعضیا لاشین

آره خیلی حرفای بدی زدم گفتم تو بیشتر مقصری حتما تو بهش چراغ سبز نشون دادی و... الان پشیمونم واقعا&nb ...

خب همین حرفت بده

داری میگی شوهرت باهاش رسمی صحبت میکنه

بعدم مردا خیلی وقتا متوجه جزئیات نمیشن و نیت ها رو تشخیص نمیدن 

اون بنده خدا قصدش کمک به دوستشه ولی دیگه خانمه داره زیاده روی میکنه

خدایا پسرامو در پناه خودت حفظ کن
هر دوتاتون رو تو تله انداخت قدم بعدیش دزدیدن شوهرت  من با یکی از دوستای شوهرم رفت و آمد داشتیم ...

آره اینم مدام خودشو میزد به مظلومیت پیاماشو دیدم اصن شوکه شدم