2777
2789

درست گفته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تودم کیک میزنم اگه تولدت با مخلفاته ینی کیک خونگی و شیرینی ایناس بعدظهری یا بعد شام معمولا از نفری ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم حساب میکنن اما یکی میگه ما میخواییم عصرونه بخورم فقطم کیک داریم اون داستانش جداست

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
من تودم کیک میزنم اگه تولدت با مخلفاته ینی کیک خونگی و شیرینی ایناس بعدظهری یا بعد شام معمولا از نفر ...

میوه وژله وهمه چی هست

میخوام اندازه باشه نه کم نه زیاد

نه این کیک خونگیه این جوری که ۶ نفرتازه میشه۹۰۰گرم

خب دیگه اون اقا هم برای هر نفر ۲۰۰ گرم بهتون گفت ینی پنجاه گرم بیشتر

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
بعد یه چیز دیگه اگر یه مدلی رو انتخاب کنی و سفارش بدی ممکنه موقع تحویل وزنش بیشتر بشه من برای تولد ب ...

همینم مونده برایه کیک باز۷۰۰.۸۰۰ پول بدم همین الان رفتم ۴۰۰تومن لباس گرفتم براش چقدمیوه ومخلفات و فک کنم همین تولدش یه ۲ تومنی برام دربیاد

میوه وژله وهمه چی هست میخوام اندازه باشه نه کم نه زیاد

من که سفارش میگیرم اینجوری میگم به همه.بعضی ادما میگن نه ما میخوایم به عنوان عصرونه بخوریم نفرس مثلا ۳۰۰ گرم بزن.من خودم بخوام برای خودمون کیک بزنم خیلی زیاد میزنم چون به عنوان شام میخوریمش اندازه کیک دقیقا بستگی به افراد داره

میوه وژله وهمه چی هست میخوام اندازه باشه نه کم نه زیاد

اگر مهمونات کودک هستن این مقدار هم زیاده چون بچه ها وقتی تو جشن هستن بیشتر سرگرم بازی و دوستاشون هستن وزیاد نمی خورن و اسراف میشه حتما یه سری ظرف یه بار مصرف کوچک هم بگیر که اگه نخورد ن بدی ببرن خونه تا اسراف نباشه

من چند بار برای بچه ام جشن گرفتم ولی الان به این نتیجه رسیدم یه جشن خانوادگی کافیه اون هزینه رو میزارم برای خود بچم می برم شهربازی یاهرجای دیگه ای که دوست داره با یه غذای بیرون اینجوری بش بیشر خوش می گذره 

نمی دونم بچه شما چند سالشه ولی تو این حشن تولد ها کلی قهر و اشتی بین بچه ها پیش میاد و مدیریتش یکم سخته 

تازه اگر خانوادگی باشه حرف و حدیث های بیشتری داره فامیل من انقدر داد فامیل شما فلان قدر چرا فلانی رو دعوت نکردی و....