2777
2789
عنوان

خانومایی که نی نی بد خواب داشتین یا دارین... میشه لطفا بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم ده ماهشه و به جرات میگم تا حالا یه شبخواب راحت نداشتم     وقتی هم اون خوابه من ب ...

نچ نچ نچ.... پسر من خوب بود... نمیگم خوب خوب میخوابیدااا نه بیدار میشد ، گاهی دیر میخوابید ، ولی وقتی میخوابید دیگه یه ۹ ساعت اینا قشنگ میخوابید... تازگیا اذیت میکنه

برای سرفش قطره پلارژن کیدز بده زود خوب میشه .خارجیشا بگیر بعد خوابش را هم تنظیم کن.

استفاده کردم عزیزم... همون هفته ی اول دادم بهش ، اثر نکرد اصلا... اهرسر دکتر دیفین هیدرامین داد ، خیلیم نگران بود و تاکید کرد بیشتر از یه سی سی نده. چون برا بچه های بالای یکساله ولی دیگه چاره ای نداشت

یه چند روز دیگه میشه ۹ ماه

عزیزم بچه شما بدخواب نیست یه مشکلی هست لابد

ببر دکتر اوکی میشه

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حتما یه جاش دردمیکنه که بیتابه وگرنه بچه شب خوابش خوبه من خودم دوتا بچه بزرگ کردم دخترم شبها بی‌تابی ...

عزیزم بردم دکتر.... اتفاقا به حرف شما ، امشب گفتم شاید دندونش اذیت میکنه استامینوفن دادم ، ولی انگار نه انگار 😃

استفاده کردم عزیزم... همون هفته ی اول دادم بهش ، اثر نکرد اصلا... اهرسر دکتر دیفین هیدرامین داد ، خی ...

من پسرم ۱۱ ماهشه بعصی وقتا شبا ک خیلی اذیت میکنه تو حالت خواب نیم سی سی بهش میدادم‌تخت میخوابید ولی میترسم هرشب نمیدم