الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم فولیکول ۱۱داشتم ولی دکتر گفت حداقل باید ۱۸باشه برای بارداری دارو داده ۴ماه مصرف کنم متفورمین اوو ...
اول ی دکتر رفتم لتروزول و امپول داد اما پیش دو دکتر دیگه رفتم گفتن آروم آروم باید جلو رفت این دو قرص پیشنهادکردن گفتن اونا خیلی قوی هست بنظرتون به حرف کدوم گوش بدم
منم فولیکول ۱۱داشتم ولی دکتر گفت حداقل باید ۱۸باشه برای بارداری دارو داده ۴ماه مصرف کنم متفورمین اوو ...
بمن فقط یکماه لتروزول داد با امپول هاش سی جی خودمم زیاااد پیاده روی کردم و شیمیاییارو حذف کردم فقط چیزای طبیعی خوزدم و گرمی! فولیکولام ۵و۶ بود بعدش باردار شدم
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
عزیزم نشاسته بریز رو آب لوبیا سبز ابپپز و گوجه میبره بالا ضخامتو همون قوی تر رو شروع کن
خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم
اول ی دکتر رفتم لتروزول و امپول داد اما پیش دو دکتر دیگه رفتم گفتن آروم آروم باید جلو رفت این ...
منم دکتر قبلی بهم امپول ازاد سازی داده بود باردار نشدم رفتم دکتر یه شهر دیگه گفت برو خداروشکر کن نشده کیست تو تخمدان خالا توام به حررف همین دکترت گوش بده
عضو گروه آبی بامداد خمار شروع رژیم ۱۱/۱ وزن شروع ۷۵👈۷۴/۵۰۰ وزن هدف ۶۸
بمن فقط یکماه لتروزول داد با امپول هاش سی جی خودمم زیاااد پیاده روی کردم و شیمیاییارو حذف کردم فقط چ ...
ب منم همینارو تجویز کرد ی دکتر اما دکتر دیگه گفت قوی امپول اینا اول با قرص شروع کن بنطرتون چیکار کنم لتروزول شروع کنم با امپول؟ شما چن وقت بعد باردار شدین؟
ب منم همینارو تجویز کرد ی دکتر اما دکتر دیگه گفت قوی امپول اینا اول با قرص شروع کن بنطرتون چیکار کنم ...
من همون ماه باردار شدم
سردیجاتو کلا حذف کن گوشت گوسفند و مغزیجات زیاد بخور و بسپر به خدا بهش فکر نکن میشه یا نمیشه اگه خدا بخواد فوری میده نخوادمهرررکاری گنی نمیشه پس فکر نکن بهش
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
خداروشکر منم اصلاح سبک دارم میکنم ۴روزهه وزنم باید بشه ۶۸یه عالمه استرس هم دارم
استرس که نگو من استرسیموحشتناک ولی سر این قضیه سپردمش به خدا !چون به اصرار و نخواستن و خواستن ما نیست هرچی خودش بخواد همونه توام همینکارو بکن ان شالله میشه هرچی خیر باشه
ب منم همینارو تجویز کرد ی دکتر اما دکتر دیگه گفت قوی امپول اینا اول با قرص شروع کن بنطرتون چیکار کنم ...
لتروزول میگن چندماه پشت هممصرف نکنین منم شنیدم!بنظرم اول یکماه اینکارارو بکن که گفتم بعدش برو همون دکتری که لتروزول داده اونو امتحان کن یکبار