2777
2789
عنوان

میشه برای من دعا کنید این ماه باردار بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 62 پست

دعات میکنم  انشالله بزوری طبیعی باردار بشی

منم دعا کن این ماه باردار بشم برای بار دوم آی یو آ کردم  

خانمها هر کس پیامم میخونه واسم یه صلوات بفرسته انشالله خدا حاجت رواتون کنه

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
بزار خدا بغلت کنه ، خودتو رها کن از ته قلبت بگو خدایا شاید این تقدیر منه خودت میدونی عاشق تجربه‌ی حس ...

😭😭😭😭ممنون بابت متن زیبات واقعا اشکمم درومد .دستت درد نکنه

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دکتر طب سنتی هم برو 

اتفاقا تو فکرشم

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

با طب سنتی خیلی ها جواب کرفتن.چله زیارت عاشورا ب روش ایت الله حق شناسم انجام بدید.دکتر فلورا تاجیک تو اینستاهم پیگیری کنید ودکتر مریم یزدیان.ب امام زمان خیلی متوسل باشید .بزودی خبر مادر شدنتون رو بدید ان شاالله

تنبلی تخمدان دارم

منم دارم و الان ۲ بچه هام کنارم خوابن...ورزش کن و پیاده روی و غذاهای سالم بخور مخصوصا شیرینی جات نخور 

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
گلم فولیکولت چنده ؟

اخرین بار ۱۰ فولی داشتم گه بزرگترینش ۱۷ بود ولی بعدش باز امپول زدم دکتر گفت تا روز ای یو ای بزرگتر میشه.

تنبلی تخمدان دارم

حتما پیاده روی کن 

این ماه ۱۴دورت برو یک سونو بده وضعیت تخمدوناتو چک کن اگه فولیکول بالغ بالای ۲۰داشتی برو دکتر تا برات آمپول ازادسازی بنویسه من چندتا از دوستامو که همین مشکل تنبلی داشتن رو راهنمایی کردم خداروشکر باردار شدن... کلا مراکز ناباروری عملکردشون پنجاه پنجاهه هرکی بره اول ای یو ای بعد ای وی اف میکنن اصلنم به مشکل طرف نگاه نمیکنن شاید مشکل شما به یه امپول ازادسازی حل میشه

برامنم دعا کن باردارشم و بمونه

انشالله که دامنت سبز بشه و یه روز خییییلی زود بیای تاپیک بزنی و خبر بارداری تو بدی

خیلی ممنون تشگر انشالله خدا از دهنت بشنوه