خیلی دلم گرفته این ماه ای یو ای انحام دادم منفی شد خیلی ناراحت شدم کارم شده رود گریه ولی قسمتم این بود.این ماه دیگه نرفتم دکتر از نظر مالی یخورده مورد فشار بودیم.این ماه هم همسرم میگه نمیریم.منم دوست دارم باردار بشم.خیلیا میگن بعضیا اثر دارو تو بدنشون میمونه بعد طلیعی باردار میشن برای من دعا کنید خواهشا.خیلی دلم گرفته از بس دعا کردم دیگه راهی ندارم واقعا به جز دعا کردن
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر
با طب سنتی خیلی ها جواب کرفتن.چله زیارت عاشورا ب روش ایت الله حق شناسم انجام بدید.دکتر فلورا تاجیک تو اینستاهم پیگیری کنید ودکتر مریم یزدیان.ب امام زمان خیلی متوسل باشید .بزودی خبر مادر شدنتون رو بدید ان شاالله
اخرین بار ۱۰ فولی داشتم گه بزرگترینش ۱۷ بود ولی بعدش باز امپول زدم دکتر گفت تا روز ای یو ای بزرگتر میشه.
این ماه ۱۴دورت برو یک سونو بده وضعیت تخمدوناتو چک کن اگه فولیکول بالغ بالای ۲۰داشتی برو دکتر تا برات آمپول ازادسازی بنویسه من چندتا از دوستامو که همین مشکل تنبلی داشتن رو راهنمایی کردم خداروشکر باردار شدن... کلا مراکز ناباروری عملکردشون پنجاه پنجاهه هرکی بره اول ای یو ای بعد ای وی اف میکنن اصلنم به مشکل طرف نگاه نمیکنن شاید مشکل شما به یه امپول ازادسازی حل میشه
انشالله که دامنت سبز بشه و یه روز خییییلی زود بیای تاپیک بزنی و خبر بارداری تو بدی
خیلی ممنون تشگر انشالله خدا از دهنت بشنوه