2777
2789

خیلی دلم گرفته این ماه ای یو ای انحام دادم منفی شد خیلی ناراحت شدم کارم شده رود گریه ولی قسمتم این بود.این ماه دیگه نرفتم دکتر از نظر مالی یخورده مورد فشار بودیم.این ماه هم همسرم میگه نمیریم.منم دوست دارم باردار بشم.خیلیا میگن بعضیا اثر دارو تو بدنشون میمونه بعد طلیعی باردار میشن برای من دعا کنید خواهشا.خیلی دلم گرفته از بس دعا کردم دیگه راهی ندارم واقعا به جز دعا کردن

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 

انشالله💚

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم❤️

حتما دامنت سبز میشه💚☘️

یه نذر کوچولو اگه قبول داری بده 

کیوتن و ویتامین سی اولترا و دی بخور حتما و فولیک اسید.همسرتم ویتامین ای و زینک و کیوتن .

پیاده روی برو حتما و گرمی بخور

غضه نخوریا❤️

بزار خدا بغلت کنه ، خودتو رها کن از ته قلبت بگو خدایا شاید این تقدیر منه خودت میدونی عاشق تجربه‌ی حس مادریم ولی بازم شکر ، خدایا خودت پناهم شو 

از ته دلت با خدا صحبت کن ، به یه دعایی از ته دل ایمان داشته باش ، من از صلوات و سوره‌ی یاسین معجزه دیدم . ناراحتی و استرسو بزار کنار شرایطو بپذیر به حکمت خدا ایمان داشته باش و آروم باش . از ته دلت یاسین بخون و خداروشکر کن ، خدا بهتر از همه‌ی ما میدونه وقت هرچیزی چه زمانیه و چی برامون بهتره .

خدا بزرگه خیلی بزرگ ، خودش برای اینکه ما بنده‌ها یادمون نره و امید تو دلمون جوونه بزنه چندین بار تو اذان و اداب نمازش گفته یادتون باشه هاااا خدا بزرگه ( الله اکبر ) 

در آغوشِ خدا {🤍}
میشی گلم نگران‌ نباش به لطف خدا میشی برات ایت الکرسی میخونم ❤

ممنون عزیزم

خدایا تو معجزه گری .امیدم از تو هیچ وقت قطع نمیشه.میدونم نگاهت به بندت هست.هیچ وقت بزور چیزی نمیخوام هروقت صلاح دونستی همانطور که یه بار دادی بازم بده که تو بی منت ترین هستی پروردگارا دوستت دارم و امیدوارم فرزندانم جز سپاه لشکر صاحب الزمان باشن 🤲🤲🤲خدارو هزار مرتبه شکر 
ان شاالله باردار بشی عزیزم برامنم دعا کن مشکلت چیه؟ 

تنبلی تخمدان دارم

ان شاالله باردار بشی عزیزم برامنم دعا کن مشکلت چیه؟

ممنون انشالله شماهم باردار بشید

عزیزم❤️ حتما دامنت سبز میشه💚☘️ یه نذر کوچولو اگه قبول داری بده  کیوتن و ویتامین سی اولترا و ...

ممنون گلم حتما میخرم استفاده میکنم.مرسی