2777
2789

بچه ها اگه شما شوهرتون اینطور شرایطی داشت چیکار میکنین راهنماییم کنین لطفا

شوهرم از خانواده آبرومنده شغل خوبی داره خونه و ماشین داره به خانوادم احترام میذاره واسه خونه تا جاییکه داشته باشه کم نمیذاره گردش و تفریحم میبره در حد معقول با دوستاش رفت و آمد داره و در مواقع مهم همراهمه

اما یه مشکل بزرگ داره که دارم دیوونه میشم رابطمون خوبه اما تو رابطه یا گاهی وقتا میگه آدم باید غیر از زنش با کسای دیگه هم رابطه داشته باشه تا سیر باشه البته بگم تا الان کاری نکرده دیشب دعوای مفصل کردیم هرچی هم به خودم میرسم به چشمش نمیاد میگه لینا طبیعیه تو رو خدا بی احترامی نکنین فقط بگید چیکار کنم خیلی از آینده میترسم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده 

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

بگو زن هم همینطور دهنش بسته میشه

#تیکه_کتاب مردم فکر می‌کنند که فرق بین خوش‌بین‌ها و بدبین‌ها در شخصیت است؛ ‌امّا من معتقدم تمامش به ناتوانی در فراموش کردن برمی‌گردد. هرچه قدرت حافظه‌تان بیشتر باشد، شانس خوش‌بینی‌تان کمتر می‌شود. داشتن حافظهٔ پایدار مصیبت است. وقتی زنان سالمند قبرسی کسی را نفرین می‌کنند، آرزو نمی‌کنند اتفاق خیلی بدی بیفتد. دعا نمی‌کنند که به آن‌ها صاعقه بزند، اتفاقات غیرمترقبه‌ای بیفتد یا یک‌دفعه ثروتشات را از دست بدهند. فقط می‌گویند: خدا کند هیچ‌وقت نتوانی از یاد ببری. ✍🏽 #الیف_شافاک 📕 #جزیره_درختان_گمشده

برای اینکه ازدواجم اصولی و همراه با عاقبت به خیری باشه یه صلوات می خونید؟                                                          اگر کتابی که تو زندگی به دردتون خورده بهم بگید  تو تاپیک هایی که درباره موفقیت و راه و رسم درست زندگی هست تگم کنید. عاشق چیزای طنز..... پایه ثابت دور دور ... اگر مشکلی داشتی می تونی روم حساب کنی

فقط واس خودش یا حرف شما رو هم میزنه؟

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
اصلا طبیعی نیس عزیزم باهاش برخورد جدی کن

چیکار کنم

دیشب قرآن آوردم گفتم قسم بخور چون دید خیلی ۶صبانی و ناراحتم قسم خورد نمیکنم هیچوقت

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇