2777
2789
بیش اندازه استرس داشتم سر درس و مشق که الان کار دستم داده ،پسرمم به خودم رفته انقدر استرس داره بابت ...

منم همین طور از بس معلم هام اذیتم کردن ☹

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار تو ماشین بابام بودیم میخواست بره خونه پسر عموش 

بعد داشت به مامانم میگفت برم؟نرم؟

بعد میگفت که دو تا داداشام میرن اون یکی هم گفته من نمیتونم بشینم نمیام😐❤

منم یهو گفتم:تو هم بگو منم نمیتونم وایسم نمیام😂😂

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من:)🦋
بزرگتر از سنم میفهمیدم و خانوادم بسیار بی توجه ب این مورد کاش کاش کاش خانواده ها حواسشون ب بچهای کن ...

واقعا کاش انقد توی ذوق بچه ها نزن بابا بخدا اونام ادمن🖤

خاطرات شیرین:وقتی بچه بودم روپاهای بابام مینشستم ورانندگی میکردم......سه ماه تابستون رومیرفتم خونه ی عموم ومثل آنشرلی زندگی میکردم☺️

خاطرات بددربچگی ندارم خداروشکر......ااااااامادرعوض در بزرگسالی کلی خاطرات بددارم🤣🤣

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

درحالیکه با دو تا خواهرام و شوهرخواهرم در حال صحبت   درباره زندگی و آینده من بودیم و اونا دور من جمع شده بودن خیلی ناباورانه صدایی از من در اومد  شوهر خواهرم رشته کلام از دستش در رفت و توی افق محو شد به روی خودش نیاورد و خواهرام نمیدوستن چطوری خودشونو نگه دارن که نخندن  

بچه بودم خونه  مادرشوهر خالم دعوت بودیم  بچه مچه هم زیاد بود  دیگ پسر داییم و پسرعموم هامم بودن   قایم موشک  بازی کردیم   من گرگ  بودم  همه جیغ زدن منم‌پشت سرشون  یهو در هوا معلق شدم دیدم  برادرشوهر خالم منو از گوش گزفته  بلندم کرد  و گفت دیگه سروصدا نکنی که پرتت میکنم بیرون  

منم  لجم گرفت از همه شرتر و شلوغ تر خبرچین تر دختر خودش بود  با بچه های فامیل خودمون نقشه ریختیم  یه جا گیرش  امدااختیم  تا جایی جا داشت زدیمش   البته در حین بازی 

😁😂
ی بار تو ماشین بابام بودیم میخواست بره خونه پسر عموش  بعد داشت به مامانم میگفت برم؟نرم؟ بعد م ...

😂😂😂😂

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
ی بار تو ماشین بابام بودیم میخواست بره خونه پسر عموش  بعد داشت به مامانم میگفت برم؟نرم؟ بعد م ...

😅😅 منم همیشه توی جمع میپردیم  ی چیزی بگم اخرشم  به تته  پته میفتادم  و همیشه بهم میخندین 🙂

خاطرات شیرین:وقتی بچه بودم روپاهای بابام مینشستم ورانندگی میکردم......سه ماه تابستون رومیرفتم خونه ی ...

🤩🤩🤩 

بیشتر از سنم میفهمیدم و خانوادم بسیار بی توجه ب این مورد کاش کاش کاش خانواده ها حواسشون ب بچهای کنج ...

یعنی چه انتظاری داشتی ازشون؟... دختر من فووووق العاده کنجکاوه هیچ راه در رویی نداریم از دستش

واقعا کاش انقد توی ذوق بچه ها نزن بابا بخدا اونام ادمن🖤

ن از اون لحاظ منظورم نیست... بچه ای ک بیشتر از سنش میفهمه رو خیلی باید حواست بش باشه

این بچه خیلی کنجکاوه و ممکنه سمت هر کار یا هرچیزی بره

یا چون بقیه فک میکنن بچه ای هر حرفی جلوروت میزنن، غافل از اینک تو اندازه اونا میفهمی...

و