2777
2789
عنوان

مشکوک به شپشم.کمک پلیز

95 بازدید | 17 پست

سلام 

بچه ها من این هفته خوابگاه بودم بعد پنج شنبه برای اولین بار رفتم بهداشت که خودم سر بچه های مدرسه ای رو چک کنم برای شپش(دانشجو ام) یه دختر بچه شپش داشت  بعد چن دقیقه زو همون صندلی که دختربچه نشسته بود نشستم که دوستام سر خودم چک کنن( حس میکردم خودم مشکوکم) دوستم یه کم نگاه کرد و گف نداری اما خونه که اومدم دختر داییم نگا کرد گف داری اما خیلی کمِ و زیاد نشده خداروشکر

سریع همون شب موهام با شامپو معمولی شستم بعدم سرکه سیب دوباره شامپو یه ذره خشک کردم موهام بعدم پرمترین .

دارم لحظه شماری میکنم ب ای صبح شنبه که برم بهداشت برای چک دقیق موهام😞

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امتحانای آخر سالمو که میدادم مثل این که دختر جفتیم شپش داشت و همه مدرسه خبر داشتن به جز من تا اینکه روز آخر بهم گفتن دیگه من رفتم خونه به مادرم گفتم موهامو گشت دید شپش دارم سریع رفتم یه دارو گرفتم شامپو ضد شپش پریم یعنی عااالیه همون شب که زدم دیگه هیچی پیدا نکردم 

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️

البته یکم قیمتش بالا هست نسبت به شامپوهای ایرانی ولی خب می ارزه اگه الان به دادش نرسی یه روز دو روز دیگه بمونه تو موهات خیلی زیاد میشه

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
سرکه سیب و اینا همش چرته اصلا نزن من رفتم دکتر شامپو خارجی داد یه بار زدم خوب شد چیز مهمی نیس اصلا

میشه اسم شامپوتو بگی عزیزم

با شامپوی مخصوص بشوری حل میشه فقط مواظب باش بقیه نگیرن ازت

خیلی سخته این کار

همش میگم نکنه رشکا بیفتن رو قالی😣

میخوام کل زندگیو با دمای ۶۰ درجه بشوزم اما نمیتونم

نگران نباش ی شامپو ضد شپش بگیر بالغ هارو بکشه ی نرم کننده باشونه دندونه ریز بگیر هرروز شونه کن رشک ه ...

پرمترین بالغ ها رو قراره بکشه نمیدونم میتونه یا نه

برای رشک هم دختر داییم میاد کل موهام بررسی میکنه تا همه رو دربیاره

خیلی سخته چون موهای من تا کمرمه پر و فر😭

من امتحانای آخر سالمو که میدادم مثل این که دختر جفتیم شپش داشت و همه مدرسه خبر داشتن به جز من تا این ...

مرسی امتحانش میکنم عزیزم

میشه اسم شامپوتو بگی عزیزم

والا اسمش یادم نیس ۵،۶ سال پیش گرفته بودم یه بار زدم خوب شد فقط اینکه شامپو خارجی بزن من یه دکتر رفتم سرکه سیب و شامپو ایرانی داد الکی فقط وقتمو هدر دادم خوب نشد