2777
2789
عنوان

مشکوک به شپشم.کمک پلیز

56 بازدید | 21 پست

سلام 

بچه ها من این هفته خوابگاه بودم بعد پنج شنبه برای اولین بار رفتم بهداشت که خودم سر بچه های مدرسه ای رو چک کنم برای شپش(دانشجو ام) یه دختر بچه شپش داشت  بعد چن دقیقه زو همون صندلی که دختربچه نشسته بود نشستم که دوستام سر خودم چک کنن( حس میکردم خودم مشکوکم) دوستم یه کم نگاه کرد و گف نداری اما خونه که اومدم دختر داییم نگا کرد گف داری اما خیلی کمِ و زیاد نشده خداروشکر

سریع همون شب موهام با شامپو معمولی شستم بعدم سرکه سیب دوباره شامپو یه ذره خشک کردم موهام بعدم پرمترین .

دارم لحظه شماری میکنم ب ای صبح شنبه که برم بهداشت برای چک دقیق موهام😞

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

اگ داشته باشی سخته چون موهاتم فررفریه سخته😬برای از بین بردن شپش باید چ‌کارایی کرد؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجوری نیست ک سرکه و شامپو بزنی بره 

باید حتما رشک هارو‌دونه دونه در بیاری بنداز تو آب ک مطمئن باشی 

موهاتو کوتاه کن 

ی شونه های ریز هست بعد از در آوردن رشک ها شامپو بزن بکش ب موهات مدام 

شپش چجوریه؟ 

شوهرم دو روزه سرشو میخارونه هی 

موهاش خیلی کمه نگاه کردم چیزی نبود 

شوره داشت فقط 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

موهاتوازریشه تا نوک اتوی مو داغ بکش ایناسریع تخم ریزی میکنن.تخماش میترکه اگه باشه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اینجوری نیست ک سرکه و شامپو بزنی بره  باید حتما رشک هارو‌دونه دونه در بیاری بنداز تو آب ک مطمئ ...

اتوی داغ برای رشک عالیه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
اگ داشته باشی سخته چون موهاتم فررفریه سخته😬برای از بین بردن شپش باید چ‌کارایی کرد؟

اخ اخ نگو که پدرم در اومد برای شونه کردن

چون بعد شستن های زیاد موهام به شدددت خشک تر شد بعد با اون شونه که دندونه هاش نزدیک هم موهام شونه کردم

متاسفانه شپش ها به داروهای موجود خیلی مقاوم شدن و سخت درمان میشه

باید رشک ها رو یعنی تخما رو دو نه دونه از مو جدا کرد یا قیچی کزد

اینجوری نیست ک سرکه و شامپو بزنی بره  باید حتما رشک هارو‌دونه دونه در بیاری بنداز تو آب ک مطمئ ...

اره عزیزم

همین کار دارم‌ میکنم 

مثلا بریزی کف حموم بشوری بره بازم 

خطر؟

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

شپش چجوریه؟  شوهرم دو روزه سرشو میخارونه هی  موهاش خیلی کمه نگاه کردم چیزی نبود  ش ...

فرق تخم‌شپش با شوره اینکه شوره با تکون دادن موها ‌تکون میخورن اما رشک رو فقط با ناخون از ساقه مو میشه جدا کرد 

موهاتوازریشه تا نوک اتوی مو داغ بکش ایناسریع تخم ریزی میکنن.تخماش میترکه اگه باشه

همین کار کردم دیروز و امروز موهام اتو با دمای ۱۸۰ کشیدم

حالا دختر داییم میگف صدای ترکیدن میاد اما من با اتو کشسدن هیچ صدایی نشنیدم