بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حدود سه ماه پیش لنز گرفتم ۱۷۰ تومن تا اللن دارم میزارمش ، جنسشم خیلی خوبه و مارک خاصی نداره ، من چون چشام مشکیه ابی روشن گرفتم اما روی چشام ابی تیره مایل به سبزه خیلی قشنگه
ولی اگر میخوای بذاری سعی کن رنگای نچرال بگیری مثل عسلی ، میشی ،
آبی و طوسی من نمیپسندم .
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂. .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی✋️🤍 . ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
نمیدونم چه رنگی بهم بیاد چشمام خیلی درشته حس میکنم ابی اصلا بهم نیادد
بستگی ب رنگ پوستت هم داره
نه چشم درشت من خیلی دیدم ک طوسی یا ابی یا سبز روشن گذاشتن و بشدت هم بهشون اومده
ولی من نظرم اینه از رنگای تیره شروع کن که یهو چهرت تغییر نکنه بخوره توی ذوقت .
کلا اینکه لنز بگیرم یا نه دودلم . رنگش چجوری تست کنم ببینم چه رنگی بهم میاد؟
سبک چهره ات اگر نچرال و بیبی فیس ژوره است سعی کن سمت رنگای روشن نری . میگم اگر سعی کنی از رنگای تیره شروع کنی دستت میاد ک چه رنگی بهت میاد و یهو هم اون تغییره اذیتت نمیکنه