2777
2789
عنوان

متاهل ها لطفا بیاید

26 بازدید | 38 پست

خانواده همسرتون چند وقت یه بار میان خونتون و شما چند وقت یکبار میرید؟ 

شوهرتون تنها هم میره خونه مادرش و خواهرش؟ 

اگه میره چند وقت یه بار تنها میره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالی ی بار نهااایت دو بار ما میریم ۱۰ سال ی بار اونا میان

راه دوریم خیییلی دور😑🥴

البته خانواده منم همینه ماجرااش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هنوز خونه خودم نرفتم :(

با شخصیت بودن اصلا سخت نیست!     مثلا همین که شما کلی جواب داری بدی...اما جلوی یه احمق،انتخاب میکنی که سکوت کنی.....   یعنی با شخصیتی.              یه نصیحت(همونقدر باش که هستن برات)               ( بعضیاتون ی جوری حرف میزنید باهامون ک انگار ما مقصر مشکلاتتونیم ن عزیزم خودمونم مشکل داریم اما یاد بگیر باعث همه مشکلات و بدبختیا خودمونیم و بس  )   .×   یکی داره با ۱۰۰ هزارتومن زندگی میکنه و مشکلی نداره نگید وای چجوری نمیشه و اینا از اون ب بعد دیگه نمیتونه.یکی داره با ی شرایطی زندگی میکنه چون چاره ای نداره اما سزاوار توهین شما نیست.     (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد❤

شوهرم خیلی خیلی تنهایی میره تقریبا هر وقت مامانش ناهار خوب داشته باشع شوهر من میره اونجا یکی دو ساعتی میشینه و میاد خونواده شوهرم در حد سالی یکی دو بار میان و منم در حد سالی پنج شیش بار میرم