2777
2789
عنوان

خونریزی با آیودی

73 بازدید | 3 پست

سلام خانما من ماه پیش آیودی گداشتم تا ده روز خونریزی و لکه بینی داشتم چند روز پیش دخترم اومد رو کمرم نشست یکم بالا پایین کرد الان باز خونریزی دارم تمومم نمیشه بنظرتون آیودی تکون خورده یا چیزی شده نگرانم

تا دو سه ماه ممکنه خونریزی داشته باشید که به دلیل تغییرات وضعیت هورمونیتونه. 

هر خانوم کاربر سایت باید بدونه:۱- اگه متحمل خشونت خانگی،افسردگی شدید و... بود  شماره ی 1480 مشاوره روانشناسی محرمانه« رایگان» میدن پشت خط تلفن. یا اینکه در مراکز دولتی یا مرکز بهداشت بخش زنان که برید مشاوره روانشناسی کاملا امن و محرمانه هست که هزینش ناچیزه درحد ده پونزده تومن حتی رایگانم میدن گاهی 2-اینجا افرادی هستن که ممکنه شمارو مسخره کنن و... شما برید علت روانشناختی مسخره کردن + اختلال شخصیت نارسیس+خشم جابه جا شونده رو گوگل کنید، میبینید که اونها آسیب دیدن و دست کمی از یه جانی روانی چاقو به دست دائم درحال حمله به دیگران ندارن. قبلا میگفتم به اینها اهمیت ندید اما الان میگم، خواهرانه حقیقت تلخ و علت بروز رفتارشونو بگید تا برا درمان اقدام کنن و هم خودشون راحت شن از عذابی که میکشن، هم دیگران در آسایش باشن. ممنون🌹🙏🏼

سلام دوست خوبم نمیدونم پیامم رو میبینی یا نه ولی اگه میبینی خواهش میکنم راهنماییم کن در مورد حساسیت پسر 4.5 ماهه م. از یه ماه پیش فهمیدم حساسیت داره کامل رعایت میکنم دکتر به خودش هم کمکی شیر پپتی داده. خلط در مدفوعش کم شده ولی قطع نشده دیگه واقعا درمانده شدم. خودم جز مرغ و گوشت گوسفند و برنج و نون هیچی نمیخورم. دختر کوچولوی شما حالش خوب شده شکر خدا? 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان میخام تجربه استفاده از این آیودی رو برای افرادی که تابحال استفاده نکردن بگم، من ۳۳ سالمه ، بدنم به بدلیجات حساسیت شدید داره ، از طرفی هم بعد از خوردن قرص ال دی شکمم چاق میشد و حالت تهوع داشتم ، خیلی تحقیق کردم تو اینترنت گفتن اگه آیودی طلا بزارم حساسیت نداره و لکه بینی و این مسائل نیست ، خلاصه رفتم مطب بهترین متخصص زنان شهر و هفت میلیون تومن هزینه آیودی و گذاشتنش پول دادم ، روز چهارم پریودی بود ، پربودبم تموم شد ، دورنافم خیلی تیر میکشید و تخمدانهام بشدت درد میکرد ، اون بکهفته با خوردن ژلوفن ضد درد گذشته ، از هفته بعد یهو در دردهای شدیدددد ، به همراه خونریزی ،لکه بینی ، خونریزی ، لکه بینی ،، اونقدرررررر از من خون رفت تا رفتم دکتر بهم کپسول ترانگزامیک اسید و فولیک اسید گفت بخور تا بند بیاد ، این مسأله تا دوماه طبیعیه ، خلاصه هرچی خوردم خونریزی بیشتر شدت می‌گرفت و اصلا بند نمیومد ، رفتم سونو گرافی گفت همه چی اوکیه، آیودی هم سالم سرجاشه،  و من هفتاد روز تمام خونریزی داشتم و هربار خودمو فحش دادم که چرا گول تبلیغات این آبودی رو خوردم ، من از شرکت تسنیم این آیودی رو خریدم ، اما بسیار پشیمانی برام آورد ، امروز تن بی جونم رو از تخت بلند کردم و با سرگیجه فراوان ناشی از فقر آهن و کم‌خونی رفتم پیش دکتر و در آوردم ، از عصر به این طرف باز هم خونریزی دارم ، منی که کلا سه روز در دوران پریودم پریود بودم الان بیش از هفتاد روزه خودمو بیچاره کردم ، تو رو خدا گول تبلیغات رو نخورید اینا رو نوشتم شاید بدرد یکی بخوره، در پناه حق