2777
2789
عنوان

درمان اسهال شدید و دلپیچه

| مشاهده متن کامل بحث + 14731 بازدید | 31 پست
خب ماست با پونه فراووووووون بخور 

پونه کوهی دارم.خوبه؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دورت بگردم.دوبار خوردم.ی ساعت خوبم دوباره شروع میشه

فدات شم.ببین نباتو بنداز تو تابه بزار آب بشه بعد سیاه میشه تلخه اما آب رو آتیشه.سرم غذایی هم خوبه میکروب باید از بدنت بره بیرون

ممنون.دعا کن خوب شم.تمام آب بدنم رفت.خودم درک بچم از صبحه گریه میکنه و نق میزنه ک بغلم کن.

عزیزم اگ داروخونه نزدیکته برو بخر حتما یکی از قرصارو خ بهتر میشی ادم عاجز کلافه میشه منم دخترم مریض افتاده رو دستم تب کرده خودمم حالم بد دیگه مجبور شدم برم دارو بخرم

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
شربت ویمتو خارجیه شاید یکم گرون باشه  ولی می ارزه هفته پیش  مثه تو شدم دوقاشق خوردم هم د ...

بگم همسرم بخره.

داروهای آسمم انقدرزیاده ک دیگه وقتی خالی واسه داروهای دیگه نمیمونه اما میخورم.

دوروزه نتونستم غذابخورم فقط دارو میخورم.معده خالیدارو خوردم بدترشدم

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
فدات شم.ببین نباتو بنداز تو تابه بزار آب بشه بعد سیاه میشه تلخه اما آب رو آتیشه.سرم غذایی هم خوبه می ...

همسرم گذاشت تو قاشق کامل سوخت.تلخ بود اما خوردم

عزیزم اگ داروخونه نزدیکته برو بخر حتما یکی از قرصارو خ بهتر میشی ادم عاجز کلافه میشه منم دخترم مریض ...

الان میگم همسرم بگیره.باور کن مطمئن باشم موادمخدرم خوبم میکنه میخورم.دارم میمیرم

دوستان ممنون.

الهی همیشه سالم باشید

الان میگم همسرم بگیره.باور کن مطمئن باشم موادمخدرم خوبم میکنه میخورم.دارم میمیرم

ای وای😂خواهر خندم گرفت از حرفت 

اره عزیزم بخور زود خوب میشی حتما من ک الان خ بهترم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍
بگم همسرم بخره. داروهای آسمم انقدرزیاده ک دیگه وقتی خالی واسه داروهای دیگه نمیمونه اما میخورم. دور ...

این دارو نیست گلم شربت توت فرنگی و ایناست 

با آب قاطی اش نکن همینجوری بخورش دو قاشق غذا خوری بخوری معجزه میکنه

تو فروشگاه های بزرگ شاید باشه

انشاءالله که پیداش کنید

تو نت سرچ کن ببینش اینجوری   زودتر میتونی پیداش کنی

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

سلام در رابطه با امضات عزیزم میشه درخواستم قبول کنی 🙏

درخدمتم گلم.

همینجابپرس