2777
2789

هر شب باید فکر کنم چی بزارم براش؟ تا ساعت دو‌میمونن ۵ تا هم زنگ تفریح کوتاه دارن... خودمم عاشق آشپزی ام ها ولی دیگه هر شب بخوای تنوع بدی حال ندارم خب🤭هرچند سخت نمیگیرم گفتم شماهم بگید چیا میزارید

پول میدم همونجا یه چی بخره بخوره

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ اول معمولا تست میزارم زنگ دوم یه میوه زنگ سوم یه خوراکی مثل کیک با چوب شور یا در هفته یکی دو بار هم پول میدم از بوفه خرید کنه یه زنگایی رو کلاس اول هست دخترم

تو حق نداري به چيزاي منفي فكر كني!تو از جنسخدايي و خدا سرشار از انرژي مثبته😍

من لقمه نون پنیر گردو یا کره عسل.یا کوکو یا الویه میزارم

یه زنگ تفریحم سیب یا موز و نارنگی

یکی زنگ تفریح کشمش و بادوم و گردو

یه زنگ تفریحم بیسکوییت یا کیک یا شیر

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️