2777
2789
عنوان

سیب 🍏کیلویی چنده؟🙆‍♀️

26 بازدید | 11 پست

دلم طاقت لغو کاربری نداشت و برگشتم😁🙌 

سلاممم راستش از قیمت و .. اطلاع ندارم و گفتم از شما بپرسم (هرچند قیمتا توی هر شهر متفاوته)💛

قیمت یه کیلو سیب چنده؟ راستش شنیدم برای یه شهیدی سیب نذر میکنن.. یهو به دلم افتاد منم انجام بدم

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیلو 15سیب سرخ

عهههه مرسی که وقت گذاشتی و پاسخ دادی.. ممنونم

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
کیلویی۲۵

ممنونم از لطف و پاسخگوییت🥰 مرسییی

من از سرخیابونمون گرفتم ۳۰😐البته مرتیکه گرون فروشه ولی خب نمیتونستم برم ازجادیگ بگیرم مهمون میخواس ...

خدا برکت بده به روزیتون که به فکر مهمونتون بودین😊🙌

وای اره بعضی جاها خیلی اختلاف قیمت هست🤦‍♀️

این چ نذریه عزیزم ب منم میگی؟ من کلی سیب دارم از باغمون چیدیم 

البته😁 خودمم تازه اشنا شدم 

اسم ایشون شهید علی جهان یاری هستش (تو تاپیکها معمولا میگفتن شهید علی)

اینجوریه که حاجتتون رو از خدا میخواین و ایشون رو واسطه قرار میدین و اگه به صلاح بود به نیتتون میرسین

بعدش سیب و صلوات به تعداد دلخواه نذر این شهید میکنین💚

مثل خیلی از نذرها.. ولی اکثرا برای ایشون سیب نذر میکنن

البته😁 خودمم تازه اشنا شدم  اسم ایشون شهید علی جهان یاری هستش (تو تاپیکها معمولا میگفتن شهید ...

ممنون عزیزم

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍