2777
2789
عنوان

بیاین

19 بازدید | 11 پست

مادر شوهرم اومد خونمون من چند روز بود مریض بودم ولی با دارو سرپا بودم بعد اومد خونمون ناهار بهش گفتم خیلی مریضم ولی اصلا نگفت بیا بشین استراحت کن مریضی چون من همش سرپا بودم چای می اوردم میوه می اوردم درگیر غذا ها بودم بعدم ک غذا خورد اصلا تشکر نکرد باورتون میشه؟؟من کل عمرم جای نرفتم غذا بخورم از میزبان تشکر نکنم اونوقت میدونس من با مریضی غذاها رو پختم ولی حتی نگفت دستت درد نکن بعدم شوهرم گفت بهم تو باید استراحت کنی عزیزم مادرشوهرم برگشت بهش گفت نه خوب نیس همش استراحت کنه و دراز بکشه شوهرمم گفت خب مامان مریضه خیلی ناراحت شدم از رفتارش کلا هم اخلاقش با من همینه بهم بی احترامی میکنه مثلا همیشه میرم خونش واسش ظرفا رو میشورم حتی ی تعارفم نمیکنه نمیخواد ظرفارو بشوری حتی ی تعارف . یا مثلا ب بچه هاش سرسفره غذا میزاره و اصرار ک غذا بخورین ولی ب من ک عروسشم هیچوقت نمیگه فلانی غذا بخور  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه چجوری رفتار کنم

وقتایی که میاد خونتون یه غذای خیلی عادی درست کن ، استراحت کن و بهش محل نده ، وقتی میری خونشون دست به سیاسفید نزن ، اگه چیزیم گفت یه لبخند بزن و ازین گوشت بگیر و ازون گوشت بده بیرون

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
بعد باورکن مامان من پسرش و میزاره روی سرش 

خودت میگی مامان من .مامان تو با اون زمین تا آسمون فرق داره تربیتش یه جور دیگه بوده مادرشوهرت کلا انگار وظیفه میدونه جلوش خم و راست شی سرویس بدی درک نداره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کم پیش میاد مادر شوهر با عروس مشکلی نداشته باشه، نباید اهمیت بدی  متقابلا بی محلی کن، تو داری با همسرت زندگی میکنی نه اون پس به رفتار همسرت اهمیت بده فقط. بایدکمرنگ باشن تو زندگیت

خودت میگی مامان من .مامان تو با اون زمین تا آسمون فرق داره تربیتش یه جور دیگه بوده مادرشوهرت کلا انگ ...

اره دقیقااااا فک میکنه عروسش باید بهش سرویس بده وظیفشه 

اره دقیقااااا فک میکنه عروسش باید بهش سرویس بده وظیفشه 

دیه فهمیدی اخلاقش بی محلی کن تا بفهمه بلند نشو کارارو انجام بده شده عادت براش موقعی هم که مریض هستی محترمانه بگو که بدونه نباید بیاد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

کم پیش میاد مادر شوهر با عروس مشکلی نداشته باشه، نباید اهمیت بدی  متقابلا بی محلی کن، تو داری ب ...

خودمم میگم مهم همسرمه ک بهم احترام میزاره ولی میاد خونت یا میری خونش اینجوری میکنه دلت میشکنه

خودمم میگم مهم همسرمه ک بهم احترام میزاره ولی میاد خونت یا میری خونش اینجوری میکنه دلت میشکنه

قبول دارم که تاثیر میذارن،ولی میزان تاثیر گذاریشون به خودت بستگی داره. اگه ناراحتم میشی در حدی باشه که فوقش یکساعت ذهنتو درگیر کنه نه اینکه بشه دغدغت . چون اونا عملا کاره ای نیستن تو زندگیت.👌🏻