2777
2789
عنوان

از خودم متنفر شدم... نذاشتم ۴ ماه شوهرم بچمو ببینه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 59 پست

هیچ وقت حتی طلاقم گرفتین بچه ها رو نندازین وسط زندگی و دعوای خودتون 

حسرتی که بچه میکشه دامنتونو میگیره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

نمیدونم موضوع چی بوده

ولی اگه یه اقا اینکارو کرده بود الان نینی سایتیا به خاک و خون کشیده بودنش😅 

اگه موضوع بحث ربطی به بچه نداشته و بین شما و شوهرت بوده کارت درست نبوده عزیزم

یه مرد میتونه همسایه خوبی نباشه همسر خوبی نباشه ولی پدر خوبی باشه و بالعکس

امیدوارم که به خوبی و خوشی کنار هم زندگی کنین🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته دیگه گذشت ولش کن و تکرارش نکن و به این فکر کن که  عوضش الان قدر همدیگه رو بیشتر میدونین 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

از طریق دادگاه اقدام نکرد شوهرت ک دخترتو ببینه؟

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
بگردم برات چقدر سخته😔  جدا شدی؟ میتونی بری دادگاه شکایت کنی  اون نمیتونه بچرو از مادرش ...

دیگه مگه خودتون هم همینکارو نکردید؟؟دیگه نمیشه گفت نمیتونه.چون هم شما کردید هم شوهر ایشون دیگه وقتی یک سال نذاشته حتما میتونسته دیگه هم خیلی های دیگه هم همینکارو کردن😕😕

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😔

میدونم اون لحظه عصبانی بودی 

ولی الان سه نفری کلی کنار هم خوش باشید 

بزار بچه بیشتر کنار پدرش باشه یه مدت 

مادر بچه هم که حتما باید باشه چون هردو به اون آقا نیاز دارن و برعکس

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨