مثلا کسی میاد تاپیک میزنه ۱۰۰۰ صلوات برای ائمه هرکی هر چقدر بخواد برداره
این صلوات ها برای حاجت خودش هست یا هرکی برای حاجت خودش برمیداره ؟
بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چی گفته بود مگه؟ کلا صلوات در هر حالی خوبه چه برسه ختم دسته جمعی
زیر تاپیک یکی گفته بود صلوات خوبه ولی اینکه نذر برای حاجت هاتونو میدین بقیه بدن درست نیست مثل اینکه نذر آش کنی واسه حاجتت مواد و لوازمشو از بقیه بگیری
منم حرف شما رو زدم بهشون احتمالا برداشت ایشون اشتباه بوده