2777
2789
عنوان

کدوم لباس واسه خواهر عروس فشنگه؟🙄👩

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی آستین بلند اصلا قشنگ نیس

آستین این مدلی منظورمه 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
هم با آستین هم بی آستینش قشنگ میشه برای این فصل یه آستین داشته باشه خوبه آستینای اینشکلی میاد به مدل ...

اره منم همین فکرمه 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

دومیم قشنگه ولی این رنگشو خوشم نمیاد اگه صورتیش خوشرنگ باشه دومیم خوبه 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

اینو خودم قبلا دیدم خیلی خوشم اومد ولی گرون نمیشه؟ دوختش؟ 

کدوم؟ دومیه؟ 

اگه میبینی👀یه صلوات بفرست😢🪐❤️برای گره گشایی کارمون💫 دیگه خیلی منتظریم🫂🔥☃️🌷❤️🪐TNX🌬۲۷/۱۰

قهوه ای رو میگمم . چرا ریپلای نمیشه:////

لباس قهوه ای ک دوستمون فرستاد 

قشنگه ولی من از مدل اون دوتا که خودت فرستادی خوشم اومده

اینم خوشگله

دستاشو میگیری تو اوج آرامش🖤من دیگه دستاتو هیچوقت نمیخوامش..زوم میکنه رو تو .. دوربین عکاسیش..معلومه از کارات چند وقته میشناسیش:) گریه نمیکنم وقتی با اون شادی🖤برام مهم نیستی✋🏻 از چشمم افتادی💔(بعد از یک سال رابطه خیلی صمیمی با کلی خاطرات و دیوونه بازی و عشقی که همه صداشو شنیده بودن!پا روی عشق و دلم گذاشت و ترکم کرد:)خلاصه که الان خانوم خونش یکی دیگس!مادر بچه های آیندش یکی دیگس..)اما من هنوزم به خودم و زندگیم امیدوارم و از خودم اسطوره میسازم💚🌱