2777
2789
قبل از اقدام جلوگیری داشتین  منم اقدامم بچه اول نمیدونم چرا نمیشه 8ماهه  ان شاالله که این ...

ان شاءالله شما هم همین ماه باردار بشی 😊🥰

آره ۴ سال جلوگیری طبیعی داشتم نکنه به خاطر همین باشه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پس یعنی میخواید دیگه ای شیطون😁

🤣🤣سر ب سر شوهرم میزارم میگم فندوقت خیلی اذیتم میکنه ها از وقتی امده تو دلم حالت تهوع دارم همش 🤣🤣🤣🤣

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
🤣🤣سر ب سر شوهرم میزارم میگم فندوقت خیلی اذیتم میکنه ها از وقتی امده تو دلم حالت تهوع دارم همش 🤣🤣 ...

حالا واقعا حالت تهوع داری ؟😁

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

خب پس یعنی میخواید دیگه ای شیطون😁

شوهرم نمیخاد اون میگه هنوز بچه ایی خودت باشه بریم خونه خودمون یکم گشت و گزار کنیم بعد بچه بیاد تو دست و پات نمیتونی 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
حالا واقعا حالت تهوع داری ؟😁

صبح ها اره وگرنه در طول روز خیلی نه

صبح ها اره وگرنه در طول روز خیلی نه

خوب پس مبارکه 😍😁

😂😂😂 حتما بیا خبرشو بده منم تگ کن

بلد نیستم تگ کنم چجوریه؟؟

شوهرم نمیخاد اون میگه هنوز بچه ایی خودت باشه بریم خونه خودمون یکم گشت و گزار کنیم بعد بچه بیاد تو دس ...

بگو بلا اگه نمیخوای چه چرا جلوگیری نمیکنی

با دست پس میزنی با پا پیش🤪