2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۵ سالمه  ۱۰ ماهه برای بچه اول،  اقدامم نمیشه 😞 پریودم نزدیکه کاش نشم

وای منم سر بارداری اولم این جوری بود هر ماه بیبی منفی خلاصه دیگه بی خیال بارداری شدم و همون ماه بیبی مثبت شد خیلی حس خوبی بود ایشالا به زودی عکس بیبی مثبت بزاری 😍😍😍😍

بیا خبرشو بده جلوگیری نداشتید؟

باشه حتما خبرشو میدم جلو گیری نه نداشتیم شب های تخمک گزاری رابطه داشتیم ۳شب پشت سر هم 🤧

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
۲۵ سالمه  ۱۰ ماهه برای بچه اول،  اقدامم نمیشه 😞 پریودم نزدیکه کاش نشم

قبل از اقدام جلوگیری داشتین  منم اقدامم بچه اول نمیدونم چرا نمیشه 8ماهه 

ان شاالله که این ماه پریود نشین و نی نی دار بشین❤️

وای منم سر بارداری اولم این جوری بود هر ماه بیبی منفی خلاصه دیگه بی خیال بارداری شدم و همون ماه بیبی ...

مرسی عزیزم هر ماه امیدوارم و آخر پریود میشم 😑

شما بچه اولتون بعد از چند وقت باردار شدید ؟

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

شیش ساله اقدامم هنوزم خبری نیست حضرت زهرا معجزه ای بکنه برامن وهرکسی ک دلش بچه میخواد

دکتر رفتی ؟

من فهمیدم پول خوشبختی نمی آره ،،،چرا؟ چون الان تو حسابم ۱۰ میلیون ریال پوله ولی زیاد خوشحال نیستم 😆😅