2777
2789
قبل از اقدام جلوگیری داشتین  منم اقدامم بچه اول نمیدونم چرا نمیشه 8ماهه  ان شاالله که این ...

ان شاءالله شما هم همین ماه باردار بشی 😊🥰

آره ۴ سال جلوگیری طبیعی داشتم نکنه به خاطر همین باشه 

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب پس یعنی میخواید دیگه ای شیطون😁

🤣🤣سر ب سر شوهرم میزارم میگم فندوقت خیلی اذیتم میکنه ها از وقتی امده تو دلم حالت تهوع دارم همش 🤣🤣🤣🤣

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
🤣🤣سر ب سر شوهرم میزارم میگم فندوقت خیلی اذیتم میکنه ها از وقتی امده تو دلم حالت تهوع دارم همش 🤣🤣 ...

حالا واقعا حالت تهوع داری ؟😁

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

خب پس یعنی میخواید دیگه ای شیطون😁

شوهرم نمیخاد اون میگه هنوز بچه ایی خودت باشه بریم خونه خودمون یکم گشت و گزار کنیم بعد بچه بیاد تو دست و پات نمیتونی 

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
حالا واقعا حالت تهوع داری ؟😁

صبح ها اره وگرنه در طول روز خیلی نه

صبح ها اره وگرنه در طول روز خیلی نه

خوب پس مبارکه 😍😁

😂😂😂 حتما بیا خبرشو بده منم تگ کن

بلد نیستم تگ کنم چجوریه؟؟

شوهرم نمیخاد اون میگه هنوز بچه ایی خودت باشه بریم خونه خودمون یکم گشت و گزار کنیم بعد بچه بیاد تو دس ...

بگو بلا اگه نمیخوای چه چرا جلوگیری نمیکنی

با دست پس میزنی با پا پیش🤪