2777
2789
من تخمک ندارم که الکی بخودم امید میدم ولی نمیشه نمیتونم که واقعیت انکار کنم 

دقیقامشکل منو داری 🤣🤣🤣وای پرولاکتین بالا داشتم تیروییدم لب مرز بود تنبلی تخمدان داشتم تخمک گداریمم صفر بود کلا سونو میرفتم و کیت میزاشتم هیچی به هیچی ولی باردار شدم چله زیارت عاشورا بردار خوبه 

الانم پسرم کنارم خوابیده هیچ وقت ناامید نباش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نتونی وقتی مادر بشی حتما میتونی

انشالله😍😍😍

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻

تخمدان چپم خیلی درد میکنه چیکار کنم دردش یهویی میگیره🤕🥺🥺🥺🥺

☠زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه ، تو قوی تر شوـ٨ـﮩـ۸ـﮩ♡ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ️ در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🤞🏻
فداتشم خوشگلم...انشالله به زودی همه منتظرا ازجمله شما سبز بشه عزیزم😍❤️😘🤲

ممنونم گلم😘😍 ان شاءالله 🥰

امروز موعد پری بود پری نشدم ده ماهه اقدامم کاش این ماه خدا ناامیدم نکنه با دل پاکت برام دعا کن 🥺

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

نمیدونم عزیزم ممنونم گلم انشالله دامن همه منتظرا سبز بشه

ان شاءالله ❤

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

انشالله😍😍😍

😍😘🥰

ممنونم گلم😘😍 ان شاءالله 🥰 امروز موعد پری بود پری نشدم ده ماهه اقدامم کاش این ماه خدا ناامیدم نکن ...

عزیزم استرس نداشته باش ..من خودم سه سال اقدام بودم ماهی که بیخیال شدم وازفکرش کلا در شدم حامله شدم

عزیزم استرس نداشته باش ..من خودم سه سال اقدام بودم ماهی که بیخیال شدم وازفکرش کلا در شدم حامله شدم

نمیتونم‌ از فکرش بیرون بیام 😑

سرخودتو گرم کاری بکن باشگاه برو ورزش عالیه واسه اینکه زود تر باردار بشی تمام هورمون هاتتنظیم میشه فک ...

سعی خودمو میکنم ممنون عزیزم