2777
2789
عنوان

دستگاه میکرونیدلینگ

67 بازدید | 2 پست

سلام دوستان من یه دستگاه میکرونیدلینگ مارک بنیتا دارم که حدود ۲ ماه پیش خریدم ولی بنا به شرایطم نمیتونم ازش استفاده کنم متاسفانه میخواستم بفروشم . اگر کسی میخواد اینجا اطلاع بده 

خودم خریدم ۱میلیون و هشتصد تومان ولی الان میفروشم ۱میلیون و ششصد الان هم گرون تر شده ولی خوب من جدیدا صورتم جوش های فعال میزنه اصلا نداشتم قبلا و کنار لبم تبخال بهم گفتن که نباید استفاده کنم وگرنه پخش میشه کامل روی صورت . من اصلا هنوز هیچی استفاده ای نکردم حتی سر  تیغه ش هم از جعبه اش باز نکردم . مارکش خیلی خوبه و تایید شده جز یه کانال تلگرام هم هستم که آموزش کامل و تخصصی کار باهاش رو با فیلم و صوت و عکس و متن داده ولی خوب من نتونستم به خاطر شرایطم بخونم و کار کنم . گوشه کمد گذاشتم 

اگر کسی میخواد بهم اطلاع بده براش عکس بفرستم.

من برای خودم خریدم هیچ تجربه ای هم ندارم از کار باهاش میخواستم برای کک و مک و لک های صورتم و منافذ باز صورتم کار کنم خیلی هم گفتن خوبه و نتیجه میده خیلی هم شنیدم ولی خوب صادقانه گفتم به خاطر این موارد میترسم بدتر بشه و گفتم تا استفاده نکردم و نو هست بفروشم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.