2777
2789
عنوان

بخت گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 37 پست
من یجا دیدم یه خانم این ختم انجام داده نتیجه گرفته  اینکه اول نیت میکنی بعد اولین صفحه از سوره ...

مرسی گلم ، یعنی برای ازدواج جواب میده

ترس من از مردن دیدن دوباره ی آدمایه این دنیاست   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره طه آیه ۱۳۱ و ۱۳۲ رو بنویس وهمراه خودت کن خیلی عالیه جواب میده بهت من شنیدم نوشتن جواب داده بهشون بزن گوگل ایه ۱۳۱ و۱۳۲ سوره طه واست میاره کم هسش کوتا

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
سوره طه آیه ۱۳۱ و ۱۳۲ رو بنویس وهمراه خودت کن خیلی عالیه جواب میده بهت من شنیدم نوشتن جواب داده بهشو ...

ممنونم عزیزم ، موقع سال تحویل میگفتن بخونی خوبه ، خوندم هم ولی فایده نداشت البته فقط موقع سال تحویل 

ولی ننوشتم که پیشم باشه 

با چی بنویسم خودکار؟

ممنونم عزیزم ، موقع سال تحویل میگفتن بخونی خوبه ، خوندم هم ولی فایده نداشت البته فقط موقع سال تحویل& ...

آره گلم با خودکار نیت هم کن اولش،خواستتو ازخدا بخواه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

خیلی دعاها و ختم ها هس که جواب میده مهم اینه که وقتی خواسته ای داری دقت کنی ببینی چی به دلت افتاده و با چی حال میکنی در خدا رو بزنی، من پی حاجتی باشم دقت میکنم ببینم خدا چه چراغ سبزی نشون میده که با اون خدارو صدا کنم توم دقت کن انشالله حاجت روا میشی 

سلام شاناجان سوال پرسیده بودین متوجه نشدم چی گفتین؟

گفتم نام و نام خانوادگیم تغییر بدی شاید ازدواج کنی ، اینو شنیدم 

خیلی دعاها و ختم ها هس که جواب میده مهم اینه که وقتی خواسته ای داری دقت کنی ببینی چی به دلت افتاده و ...

توکل بخدا عزیزم ، این ختم ۱۴ هزار صلوات رو حتما باید از پنج شنبه شروع کنیم یا هر روزی میشه ؟ مثلا امروز که جمعس

سلام گلم هر دوتاشم میشه یه ختم داریم از هروز بخواهی میتونی شروع کنی و غسل نمیخاد ویکیش همون که من گفتم از پنجشنبه شروع میکنن با غسل  ولی برا شروع اکثر ختمهای ازدواج  از یکشنبه یا پنجشنبه شروع میکنن توم از پنجشنبه شروع کن