2777
2789
عنوان

ب جمع خانماي شاد خوشومدين😌💃🏻بفرماييد نوستالژي بازي🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 64 پست
خیلی هم شاد بودیم یاد ایامی

اره واقعااا كاش زندگي رو ميشد ب عقب برگردوند☹️💔

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اهل شعار دادن نیستم و دلیل ناراحتیاتونو نمیدونم اماااا اینو خوب میدونم زندگیو هرجورررربگیری همونج ...

اره خدا بزرگه...میگذره این روزا

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
واااي چقد سر اين تيكه اخر ما دعوا ميكرديم هي ميگفتن تو بخور من گريه ميكردم ن تو بخور😑😫🤣

🤣🤣🤣🤣 یا میگفتن بیا برو قربونم یه چیزی بود بعد هی میگفتیم نه تو برو قربونم نه تو 

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚
بگو دوچرخه سیبل بابات میچرخه 😆 بگو صابون بشین روش برو خیابون 😄 بگو فرانسه بابات قد آدامسه 😂 بگ ...

بگو سوريه ش و ر ت  بابات توريه🥴😹

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
ولی ما اخرش می‌گفتیم پس تو حالا دوست من هستی     چ بچه مثبت بودیم

نه ما قشنگ طرفو باخاك يكسان ميكرديم😎

دخترا شیرن🦁 مثل شمشیرن 🗡پسرا بادکنکن🎈 دست میزنی میترکن😐

پسرا موشن مث خرگوشن😹😏

🤣🤣🤣🤣 یا میگفتن بیا برو قربونم یه چیزی بود بعد هی میگفتیم نه تو برو قربونم نه تو 

🤣🤣

ي بازي بود سلام سلام خاله بزغاله بچه مداريم خاله بزغاله 

وقتي خاله بزغاله يكي از ماهارو انتخاب ميكرد انقد خوشال ميشديم انگار برنده جام جهاني شديم😎😹

🤣🤣 ي بازي بود سلام سلام خاله بزغاله بچه مداريم خاله بزغاله  وقتي خاله بزغاله يكي از ماهارو ...

🤣🤣 دغدغه های بچگانه 🤭

آدم های درست همیشه می مانند...    دلیل باش تا آدمها ایمان بیاورند آدمهای خوب هنوز وجود دارند... 💚
🤣🤣 دغدغه های بچگانه 🤭

😹😹🖐🏻

عالي بودن واقعا حيف ك گذشته ديگ برنميگرده🙁

حس کردم چقدر بهم نزدیکی🙂 نمیدونم چرا امیدوارم حالت بهتر باشه با قلب شکسته ام دعات میکنم

فداتشم منم برا آرامشت دعا میکنم🙏🌹

یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور❤️
فداتشم منم برا آرامشت دعا میکنم🙏🌹

مرسی عزیزدلم

یه ساعته قلب درد دارم نمیدونم چیکار کنم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
😹😹🖐🏻 عالي بودن واقعا حيف ك گذشته ديگ برنميگرده🙁

😹😹بچه های مردوم میرفتن کلاس زیان و اینچیزا باد میگرفتن ما هم تو کوچه دنبال تیکه کلام جدید